25.11.2018

Kierrätyssisustusta: Jyskin pöytä


Minulla on ollut kauhea vuosikausia kestänyt kriisi meidän keittiönpöydän kanssa, tai oikeastaan koko ongelma johtuu omasta välillä vähän liiankin säästäväisestä luonteestani. Alunperin ostin nimittäin meille kauniin  antiikkisen klaffipöydän meidän edelliseen asuntoon, silloin ajatuksena tietysti oli että pöytä muuttaisi aikanaan sitten meidän mukana myös Pömpeliin.  Pöytä on kuitenkin ollut koko ajan tänne vähän liian pieni (varsinkin kun vietämme yleensä juhlapyhät isolla porukalla ja sukuun on tällä välin tullut aika monta ihmistä lisää).  Aluksi vaihdoinkin pöydän ankeaa isoon Ikean puupöytään, mutta en sitä jaksanut kovin kauaa täällä katsoa, ja pian palautinkin taas vanhan pöydän keittiöön.

Nyt sitten viimein tulevan joulun vierasmäärän innoittamana tein ratkaisun, että nyt olisi aika hankkia uusi, mitoiltaan tähän taloon ja meidän tarpeisiin sopiva ruokapöytä. Koska sisustusfilosofiani on aika vahvasti kierrätykseen perustuva, ryhdyin selaamaan nettikirppisten valikoimaa. Onneksi Torista löytyikin heti täydellisen kokoinen, molemmista päistä jatkettava Jyskin käytetty ruokapöytä, joka oli myös sopivan kapea, jotta pöydän ympärille jää joka puolelle hyvin tilaa. 

Hintakin pöydällä oli kivasti vain 40e. Ainoa miinus tässä pöydässä on sen ulkonäkö, joka ei tietysti oikein pysty kilpailemaan ihanan antiikkiklaffipöytäni kanssa. Mutta ei se mitään! Neljänkympin pöytää ei sovi liikaa arvostella :D



Vanha pöytä löysi uuden paikan meidän kuistilta, jossa se onkin ihan kätevä apupöytä.


Uuden pöydän lisäksi haimme viime viikonloppuna meille myös uuden devon rex -kissan. Tämä pentu on tosi hauska ja rohkea, eikä yhtään pelkää edes meidän koiria. Toimme pennun Ruotsista ja toivon, että kaikki menisi hyvin, niin että voisin sitä käyttää myöhemmin jalostukseen. 


Joululahjasukkien neulominen ylijäämälangoista on sujunut hyvin, ja minulta puuttuu enää yksi pari sukkia, ja sitten koko suvun joululahjat onkin neulottu. Tässä kuvassa muutama pari sukkia.


Iloista marraskuun loppua kaikille Pömpelin lukijoille!


6 kommenttia:

 1. Anonyymi25.11.18

  Ihana pöytä ja ihania sukkia! 💕

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa siltä kuin olisi tulossa ihana joulunalusaika!

  VastaaPoista
 3. No eipä se pöytä hassumpi ole noin edukkaaksi löydöksi :D Ja ihanaa kun pöydän ääreen sopii nyt isompikin porukka! Voihan siihen joskus tehdä vaikka uuden kannen vanhoista lankuista :)

  Oi miten suloinen kisuliini siellä <3 Ja aivan ihania myös nuo sukat!

  Iloista joulun odotusta sinne!

  VastaaPoista
 4. Kisuli on ihana... tulee ihan mieleen yksi posliinikissa lapsuudesta joka asui nukkekodissa (epäilen että se koki kovan kohtalon meidän natiaisten hyppysissä ;) )

  VastaaPoista
 5. Nämä sun kierrätyssukat on kaikki niin kauniita 😍 Ihailen miten saatiin värit sointumaan noin hyvin yhteen!

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä pöytä on tosi kaunis! Ja varmasti ajaa asiansa isolla porukalla :)
  Kisukin on tosi söpö <3

  VastaaPoista