7.11.2017

Stocksund-sohva ja rauhallinen marraskuu


Olen harrastanut viime aikoina sohvankierrätystä kun aloin väsyä meidän valkoisen sohvan jatkuvaan peittelyyn täkeillä ja lakanoilla. Sohva on koirien lempipaikka enkä ole halunnut niiltä kieltää sohvalle pääsyä. Valkoinen sohva ja maalaiselämä koirien kanssa vaan ei ole kovin toimiva yhtälö.

Valkoinen sohva tuli meille aikoinaan edelliseen kotiin käytettynä nettikirppikseltä ja niinpä ryhdyin taas etsimään sille seuraajaakin netin myyntipalstoilta. Minulla oli heti kiikarissa Ikean kiva Stocksund-sohva, joka on tosi samannäköinen kuin vanha valkoinen Howard-tyylinen sohva. 

Sopiva ruskea ja hyväkuntoinen Stocksund löytyikin ihan heti naapurikaupungista ja hintakin oli huimat 70 e. Kävin sohvan hakemassa samantien meille ja sain myös vanhan sohvan myytyä neljällä kympillä meidän paikallisella fb-kirpparilla. Sohvanvaihdon hinnaksi jäi siis kokonaisuudessaan 30e.

Nyt olemme sitten vain nauttineet uudesta kauniista ja elämää kestävästä sohvasta. Sohvan kaikki kankaat saa irrotettua ja pestyä koneessa. Nyt jo myös huomaa miten paljon armollisempi ruskea väri on, pienet tummumat eivät erotu enää juuri ollenkaan.
Ruskean sohvan lisäksi marraskuu on tuonut saliin lisää rauhallista ilmettä. Ompelin vanhat Noa Noan harmaat samettityynyt kuntoon (toinen koira harrasti meille tulleessaan tyynyjen rikkomista) ja olen yhdistellyt nyt salin sisustuksessa pehmeän harmaan sävyihin murrettua ruskeaa ja vaaleaa vanhaa roosaa.

Teen aika harvoin kaupoista ostoksia ihan hetken mielijohteesta, mutta nyt Prismassa oli niin kauniita lasikuvullisia tuoksukynttilöitä, että sellainen pääsi myös meidän ostoskärryyn.


Raaskinkohan koskaan polttaa tätä kaunista kynttilää? Ehkä sitten jouluna :) 

11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tykkäsin tästä Stocksundista heti kun se tuli Ikean mallistoon, se on muotoilultaan tosi klassinen, mutta kuitenkin kevyen näköinen pitkien suorien jalkojen ansiosta.

   Poista
 2. Stocksund on kyllä kaunis malli, sitä voisin ajatella meillekkin mikäli uusille soville tulee tarvetta. Ja Pestävät päälliset on kyllä plussaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tummaa väriä ja pestävyyttä olen kyllä ihan eri tavalla alkanut arvostaa sen jälkeen kun muutettiin tänne maalle, missä lapset ja koirat hyppivät edes takaisin pihalle ja sisälle :D

   Poista
 3. Sohvanvaltaaja ainakin on hyvin tyytyväinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi sohva on myös edellistä paljon pehmeämpi ja myös koirat ovat selvästi sen huomanneet :)

   Poista
 4. Anonyymi9.11.17

  Hei Heidi!kivalta näyttää uusi sohva.ja koirakin tykkää.onko muuten lisää kuvia siitä maalaistalon remontista valmiina?mukavaa syksyn/talven jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisää kuvia suunnittelukohteista voi katsoa Kruunun sivuilta, yksittäisiä taloja emme ole esitelleet kovin tarkasti koska haluamme kunnioittaa asiakkaidemme yksityisyyttä. Tästä kohteesta kuitenkin löytyy vielä ainakin yksi lisäkuva galleriasta :)

   _ http://www.suunnittelutoimistokruunu.fi/refesensseja/

   Poista
 5. ihana tunnelma salissa. marraskuun hämärtyvinä päivinä on mukavaa nauttia kynttilän tuoksusta.
  edullista ja järkevää sohvankierrätystä:))

  VastaaPoista
 6. Anonyymi24.3.18

  Hei! Meillä on sohvan vaihto pian edessä ja mietin että kestääkö tuon mallin sohvatyynyt paikoillaan miten hyvin? :) Nykyisessä sohvassa tyynyt ainakin valuvat aina eteenpäin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, Meillä ovat kyllä pysyneet ihan hyvin paikoillaan, ja muutenkin olen tykännyt tästä sohvasta tosi paljon!

   Poista