25.8.2017

Sanderson Etchings and roses

Tilasin juuri Pömpelin eteiseen rullan Sandersonin ihanaa Etchings and roses -tapettia. Vaatekaapin lähdön jälkeen rapattu kiviseinä paljastui kaapin takaa ja eteinen tuntuu kaipaavan hieman lisää väriä.

Ystäväni kävi viime viikolla meillä ja katsoimme yhdessä heidän uuden talonsa värejä. Olimme hänen kanssaan jo aiemmin ihastelleet Etchings and roses -tapettia ja olin siitä aiemmin tilannut jo yhdelle asiakkaallenikin mallipalan. Olin kuitenkin ehtinyt unohtaa koko tämän tapetin ja vasta ystäväni kanssa jutellessa muistin yht´äkkiä miten olen tätä tapettia aina ihaillut.Pewter-värisenä tapetti on minusta ihan ihan täydellinen sävyiltään ja tykkään ihan hirvesti tapetin vanhanaikaisista kasvikuvista ja hyönteisistä.  Tapetti sopii minusta myös hauskasti yhteen eteisen Pupu-wc:n kanssa, jossa on vaaleanpunainen pupu- ja kasviaiheinen toile-tapetti sekä vihreät helmiponttipaneloinnit. 


Pömpelin vaaleaan väripalettiin on onneksi aika helppoa lisäillä tapetteja sen mukaan miten löydän sellaisia tapetteja, joihin todella ihastun. Nyt kun mietin, meillä on suuriosa tapeteista kasvi- ja luontoaiheisia, vaikka en ole sitä ottanut mitenkään tietoiseksi teemaksi. 

Yhden rullan tilausmäärä voi kuulostaa aika pieneltä ja niinhän se onkin, tapetti on kuitenkin suoraan Englannistakin tilattuna sen verran suolaisen hintaista, että päätin rajata seinän vastapäisen ikkunan smyygin korkeudelta listalla, jolloin tapetti tulee vain seinän yläosaan. 

Nyt sitten vaan odotellaan tapettilähetystä, tällaiset yhdenseinän tapetoinnit ovat siitäkin kivoja, että ne saa nopeasti valmiiksi, eikä hommaan tarvitse juuri etsiä vapaata aikaa kalenterista. 

Eli toivottavasti tapetti on jo ihan pian seinällä!


8 kommenttia:

 1. Todella kauniit sävyt tapetissa, ei mikään ihme, että se miellyttää silmää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle juuri tällaiset harmahtavan vihreät ja kanervanpunaiset ovat kaikkein ihanimpia värejä <3

   Poista
 2. Niin kaunis tapetti! Sopii täydellisesti teille <3

  VastaaPoista
 3. Anonyymi29.8.17

  Huikeen ihana tapetti! Sopii kyllä kohteeseen.
  Millä maalilla olette maalanneet veskin puolipaneelin ja muistatko sävyn numeroa?
  Kyllä teillä on kaunista, ihailen.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kirsi, Paneelit on maalattu Coutry french -kalkkikaseiinimaalilla, jota ei valitettavasti enää valmisteta. Sävy on Muratti, jos jostakin vielä löydät.

   Poista
 4. Anonyymi30.8.17

  Voi tätä kotia.Kaunein koti,minkä olen ikinä nähnyt.piste.-sanna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sanna kauniista sanoistasi <3

   Poista