18.7.2017

Pömpeli Instagramissa

Olen viime aikoina käyttänyt Instagramia paljon enemmän kuin ennen. Aiemmin lisäsin Instaan kuvia ehkä kerran kuukaudessa, mutta nyt siitä on tullut melkein päivittäinen ilo. Seuraan myös mielelläni kaikenlaisia maalaiselämään ja sisustamiseen liittyviä tilejä, ja kaikkien Pömpelin lukijoiden Instatilejä seuraan myös mielelläni :)


Olisin iloinen jos lisäisit kommentteihin oman Instagram-tilisi, niin saat minusta uuden seuraajan <3

Tässä linkki Pömpelin Instatiliin: pompelin


6 kommenttia:

 1. Täällä yksi Instagramiin ihastunut lukija ja seuraaja :) Sun kuvia on kyllä ilo katsella <3 Minut löytää nimimerkillä palanutta_siirappia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Instagramiin saa niin nopeasti tallennettua arjen hetkiä, blogiin kuvaan aina järkkärillä, joten blogiin en ehdi samalla tavalla tehdä postauksia hetken mielijohteesta :)

   Poista
 2. Tässä omani! Sulla onkin kiva tili, seurailenkin sitä jo :-)

  https://www.instagram.com/rajalantupa/

  VastaaPoista
 3. Lisäilin heti äsken tilisi seurattaviin Instassa, ihania kuvia! Luen blogiasi innolla, vaikka en olekaan aiemmin kommentoinut. Jutuissasi on ihana maalaistunnelma, josta haen inspiraatiota "mökkimme" eli satavuotiaan pienen hirsitalon remonttiin ja sisustukseeen! Minut löytää instagramista nimellä fotoilona - tilin sisältö tosin ei ole maalaiselämää tai sisustusta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, Sinulla on tosi kauniita kuvia Instassa, tykkään kovasti!

   Poista
 4. Täytyypä tulla seuraamaan Instatiliäsi. Omani löytyy nimellä hannawaan

  VastaaPoista