28.7.2017

Kylpyhuoneen salusiini


Medaljonkituolien verhoilusta ylijäänyt pieni kankaanpala päätyi kylpyhuoneen ikkunaan salusiiniksi. Olen monesti ajatellut ommella ikkunaan yksinkertaisen verhon, mutta aina se on jäänyt odottamaan parempaa hetkeä. Olin nyt muutaman päivän koirien kanssa kotona tekemässä töitä kun muu perhe reissaili sukulaisten luona, ja sinä aikana sain tehtyä myös monta pitkään odottanutta pikkuhommaa talossa valmiiksi. 

Ranskalainen puuvillakangas on tarpeeksi ohutta kylpyhuoneeseen, koska se kuivuu nopeasti ja säilyttää myös hyvin sileytensä vaikka kastuisikin silloin tällöin.Verho toi heti kylpyhyuoneeseen lisää kodikkuutta ja huonemaisempaa tunnelmaa. Eivätkä metsäneläimetkään pääse enää kurkkimaan kylpijää :D7 kommenttia:

 1. Kaunis rauhallinen kylpyhuone! Eikö ole ihanaa, kun kylpyhuoneessa on iso ikkuna ja luonnonvalo pääse kunnolla huoneeseen. Meilläkään ei ole ollut kylppärissä verhoja, ajoittain kaipaan niitä, mutta en ole osannut päättää, minkälaiset olisivat hyvät.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi2.8.17

  ihania ovat nuo toilen kankaatkin.taitavat käydä myös tyynynpäällisiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyvät hyvin, olen muutaman tyynyn näistä ommellutkin :)

   Poista
 3. Anonyymi2.8.17

  Hei!ihania ovat nuo toilen kankaatkin.käykö se kangas myös tyynyliinaksi?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi3.8.17

  Hei! Täällä remontoinnin keskellä tuli ikkunoihin liittyen sellainen kysymys mieleen, että ovatko teidän talossa (ulkopuolella) ikkunoiden ylimmät vuorilistat jotakin valmiina saatavaa listaa vai itse tehtyä/teetettyä? Tarkoitan sitä profiililtaan melkein neliskulmaista listaa. Haaveilen meidän taloon vähän saman tyylisiä.
  -Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ylhäällä on lauta ja sen päällä kolmiorima :)

   Poista