9.5.2017

Lempikukkia ja kahdenkympin kattokruunu


Olen kaivannut koko talven ihania kukkia ja nyt kesän kynnyksellä olen tuonut kotiin lisää ja lisää lempikukkiani.  Viimeksi tänään kannoin sylikaupalla pelargonioita, hortensioita ja pioneja Pömpeliin. Kivaa kun kukkia saa nyt paljon halvemmalla kuin talvella, joten parilla kympillä saa jo paljon kaunistusta kotiin.

Ison vaaleanpunaisen hortensian nostin koriruukussa salin puolikuupöydälle. Myöhemmin kesällä aion istuttaa sen etupihan portinpieneen muiden hortensioideni viereen.

Jos ihmettelette mikä kattokruunu kuvassa näkyy, se on tämän päiväinen kahden kympin nettikirppislöytöni, jonka nostin ensimmäiseen vapaaseen kattokoukkuun odottamaan pääsyä oikealle paikalleen keskelle salia. Kristallit eivät kylläkään ole ihan aidot, mutta kruunu on siltikin minusta tosi kaunis.


Ostin tänään myös alennusmyynnistä kolme vaaleanpunaista pelargoniaa keittiön ikkunalle. Salin vanha pöytä jäi salissa ylimääräiseksi ja nyt se on keittiössä vaaleanharmaaksi maalattuna ikkunan ääressä. Pelargonioiden rivistö sopii minusta hyvin vanhan pöydän päälle.En löytänyt mistään kolmea samanlaista ruukkua, mutta kyllähän nämä eriparisetkin kelpaavat ihan hyvin.


Olin jo kukkalastini kanssa kassalla kun huomasin vielä leikkokukkahyllyssä pioneja. Vaikka käteni olivat jo täynnä kantamuksia, en voinut vastustaa näitä nupullaan olevia suloisuuksia.8 kommenttia:

 1. No jopas oli löytö...tuo kattokruunu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, harvoin sitä ihan näin hyviä löytöjä tekee, on kyllä tosi ihana kruunu <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kevät on ollut niin kiireinen, että oman kodin laittelu on jäänyt hieman vähemmälle, mutta kukilla saa nopeasti piristystä kotiin :)

   Poista
 3. Niin kaunista <3
  Kaunis tuo kattokruunu. Jotain tuollaista haaveilen meillekin. :)

  VastaaPoista
 4. Aivan hurmaava tuo kattokruunu!
  Todellakin kruunaa nyt huoneen kuin huoneen!
  Ja somat kukat täydentävät kauniin kotisi!

  Lempeitä toukokuun tuulia sinne!

  VastaaPoista