18.4.2017

Feminine french fashion for dreamers
Lainasin tämän postauksen otsikon LadyBohemia -putiikin nettisivuilta,
 minulla on välillä vaikeuksia löytää Suomesta omaan tyyliini sopivia kauniita ja hyvälaatuisia vaatteita, ja onkin ihanaa, että olen löytänyt Helsingistä putiikin, jonka valikoima on juuri minulle tarkoitettu :)   

Suloinen putiikki sijaitsee Helsingissä Korkeavuorenkadulla antiikkiliikkeiden, tunnelmallisten kahviloiden ja muiden yksilöllisten vaateputiikkien ympäröimänä. 

Pistäydyin viime viikolla kesken työpäivän LadyBohemiassa, ja nappasin kuvat liikkeen omistajasta Kaisu Haumontista sekä Kaisun yhteistyökumppanista Serafiinasta, joka oli juuri suunnittelemassa putiikin keväistä ilmettä yhdessä Kaisun kanssa.

Mukana somistuspuuhissa oli myös pieni harmaa villakoiratyttö Taimi.

 Kuvissa Serafiina Taimin kanssa LadyBohemian edustalla ja oikealla putiikin omistaja Kaisu Haumont.
                                                 


Kaisu valitsee tarkasti jokaisen putiikin vaatteen, hän tuo vaatteet ja asusteet itse suoraan Ranskasta ja Italiasta. Tästä putiikista hankitussa juhlamekossa ei siis ole pelkoa, että juhlissa kävelee vastaan joku samanlaisessa asussa!

LadyBohemiasta löytyy sopivia vaatteita kaiken kokoisille ja ikäisille naisille, ja näitä uniikkeja asuja näkyykin usein erilaisissa seurapiiritapahtumissa eri alojen tunnettujen naisten yllä.


                                                                                              Lehden muotikuva: Annika Di Chiara

Minulla pukeutumistyyli kulkee aika samoilla linjoilla sisustusmaun kanssa, rakastan pehmeitä ja lempeitä materiaaleja, puuterisia värejä, vanhaa hopeaa ja helmikirjailuja. 

Ei siis mikään yllätys, että huokailen koko ajan ihastuksesta kun hypistelen LadyBohemian pitsikoristeltuja ja harsomaisen keveitä vaatteita.LadyBohemiassa myydään uusien vaatteiden lisäksi ihania  vintage- ja antiikkikoruja ja asusteita, jotka myös ovat Kaisun löytöjä maailmalta. 

Ihastuin itse tällä kertaa 20-luvun  herkkään otsapantaan ja koristeelliseen helmikirjailtuun puuterinväriseen samettilaukkuun, jotka molemmat ovat upeita katseenkiinnittäjiä yhdessä selkeälinjaisen juhlamekon kanssa.


Hyvä ja asiakasta huomioiva asiakaspalvelu on minulle aina vaatekaupoilla todella tärkeää.  LadyBohemiassa on siksikin aina ihanaa käydä, että kauniita vaatteita saa pysähtyä tutkimaan rauhassa, mutta tarvittaessa saa apua sovitukseen ja juuri oikeanlaisen mekon, takin tai käsilaukun löytämiseen.


 LadyBohemia Boutiquen löydät osoitteesta:

Korkeavuorenkatu 2, Helsinki

Ja putiikin nettisivuille pääset tutustumaan tästä:

Postaus toteutettu yhteistyössä Lady Bohemian kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti