24.3.2017

Keittiö ja tapetin vaikea valintaTällä viikolla kävin työmatkalla Tampereella ja juuri ennen junan lähtöä pysähdyin Hyvän tuulen puotiin, jossa oli sopivasti alennuksessa turkoosi puujakkara. Onneksi jakkara ei painanut paljoa, joten sain vielä senkin mukaan kuormaani tapettimallien ja värikarttojen lisäksi.Keittiössä on muutenkin nyt turkoosin sävyjä kun rokokootuolilla on Laura Ashleyn Heligan -tyyny.  Voi kunpa tätä kuosia valmistettaisiin vielä, ostaisin Heligania heti tapettina Pömpelin jollekin seinälle. 


Olen ottanut nyt vähän stressiä keittiön tapettivalinnasta, tuntuu etten monista hyvistä vaihtoehdoista löydä tilaan sitä juuri oikeaa tapettia. Olen viime aikoina saanut töissä suunnitella tosi ihaniin taloihin paljon tapetteja, ja luulen, että olen käyttänyt töissä nyt niin paljon luovuutta tapettivalintoihin, ettei sitä ole enää oikein jäljellä omaan kotiin :)

On se vaan niin totta, että suutarin lapsilla ole kenkiä.


Näissä kuvissa näkyy mallipala Sandbergin harmaasta Lilja-tapetista, joka on minusta ihanan näköinen, mutta kaipaisin kuitenkin ehkä tapettiin enemmän väriä. 


Olisiko teillä ehdotusta Pömpelin keittiöön sopivasta tapetista?


29 kommenttia:

 1. No se tapettitalon Lumme harmaana on ihana...se on iki haave saada sitä jonnekin omaankin taloon!

  VastaaPoista
 2. Se on kyllä hankalaa se valinta, kun vaihtoehtoja on niiiin paljon :) Sulla on kyllä ihana työ! Ja noinhan se juuri menee, että suutarin lapsella ei ole kenkiä ;) Itsekin hemmottelen asiakkaitani kasvohoidoilla, mutta enpä muista milloin olisin itse ollut pedillä hemmoteltavana! Mutta on teillä niin mahdottoman kaunista <3 Ja aivan ihana tuo pikkujakkarakin! Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juttelin tästä samasta jutusta juuri yhden kampaajan kanssa, joka totesi, että hänellä tulee yleensä omiin hiuksiin tehtyä vaan jonkunlainen pikasykerö :D

   Poista
 3. Tapetti on aina hankala valita, jos ei halua vaihtaa sitä muutaman vuoden päästä. Sopisiko tuohon joku pastellin värinen harlekiinikuvio tai kuviollinen. Meillä on vaihtunut osassa kotia tapetit kahteen kertaan viiden vuoden välein...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti on vielä niin hallitseva osa sisustusta, että kun sen tyyli ei enää miellytä, ei sitä saa mitenkään muokattua tai häivytettyä piiloon.

   Poista
 4. Kaunis keittiö ja ihastuttava jakkara! Olen itse englantilaisten tapettien suuri ystävä ja m.m. Laura Ashleyllä on ihania tapetteja. Englantilaiset saavat mielestäni tapetteihin syvyyttä ja väriyhdistelmät ovat kauniita. Olen itse ostanut tapetteja myös eBaystä, viimeksi Mulberryn tapettia kodinhoitohuoneeseen. Ainahan voi kurkata, jos jollain olisi sattunut jäämään kaupan valikoimasta poistunutta tapettia varastoon. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin rakastan juuri englantilaisia tapetteja <3 Ebaystä olen kanssa nyt viimeaikoina koittanut metsästää tapetteja, mutta ainakaan vielä ei ole tuota Heligania osunut kohdalle.

   Poista
 5. Oletko kurkannut William Morris Pure Collectionin?https://www.wallpaperdirect.com/collections/morris/morris-pure/1852

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on toiI upea kokoelma, ja niitä tapetteja on juuri tulossa mun asiakkaiden kotiin :D

   Poista
  2. No,niinpä tietenkin! :D Arvelinkin vähän kyllä, että on sulle tuttu kokoelma :)

   Poista
 6. Tapetin suhteen en keksi hyviä neuvoja, mutta voi että teillä on kaunista. Tuo turkoosi jakkara on jotenkin aivan vastustamaton paikallaan.
  Oikein rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi25.3.17

  Itselläni on ollut Harlequinin Gardinum tapetti pitkän aikaa mielessä. Siinä on tosi kauniita värivaihtoehtojakin, oma lempparini on se vanhan roosan värinen.

  VastaaPoista
 8. Tapettivalinnat ovat kyllä yksiä vaikeimmista! Minunkin mielestä tuo on kaunis tapetti, mutta jos löytyisi jokin, missä on vähän enemmän luonnetta, se voisi sopia paremmin. Kuvan perusteella on tosin vaikea sanoa, kun ei ole mielikuvaa pintojen skaaloista. Ah, pahoittelut, en osaa auttaa, mutta uskon kyllä, että se oikea päätös kypsyy, onko se sittenkin tämä vai jokin muu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus tämä on tosiaan vaikeaa!! :D

   Poista
 9. Anonyymi26.3.17

  Boråsin Trellis Leaves.

  VastaaPoista
 10. Miten olisi Pihlgren-Ritolan Lukko?
  Siitä löytyy monta hienoa sävyä…tosin voi joutua odottamaan jonossa kuukausiakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukko on myös ihana, olen sitä monesti miettinyt tänne Pömpeliin :)

   Poista
 11. Miten olisi PihlgrenRitolan Lukko?
  Sävyjäkin löytyy useita , hienoja. Tosin voi joutua odottelemaan omaansa jonossa, kun painavat niin pienissä erissä.

  VastaaPoista
 12. Sinä osaat varmaankin tehdä myös koristemaalauksia? Itseä viehättäisi jättää nuo naulat näkyviin ja tehdä tuohon joku maalaus; mutta tästä ei taida olla sinulle apua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itsekin ajatellut, että jos tekisi koristemaalauksia, vaikka tapetinnäköisen seinän sablonalla!

   Poista
 13. Anonyymi29.3.17


  hei !

  miten olis jos maalaisit itse "tapetin" suoraan seinään - taustalle juuri miellyttävän sävyn ja sabloonan avulla tai suoraan maalaten mukaellen mielitapettisi kuviota . . .

  s.

  VastaaPoista
 14. En osaa ehdottaa suoraan mitään tapettimallia, mutta laittaisin jotain, jossa olisi väriä, vaikkapa juuri tuollaista mintunvihreää. Vaikka nämähän ovat toki niin makuasioita, yksi viihtyy vaaleammassa ja toinen taas kaipaa värikkäämpää. Tapetin valitseminen on kyllä vaikeaa, joten kyllä sitä kannattaa rauhassa miettiäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä tilassa kun on jo kalustus valmis ja kaikki muut sisustuksen sävyt valittu, niin tapetin valitseminen on yllättävän haastavaa. On niin paljon kauniita vaihtoehtoja. Miten se onkin niin, että omaan kotiin on vaikeaa tehdä valintoja :)

   Poista
 15. Entäpäs harmaapohjainen Boråstapeterin Jubileum-malliston Flora 5476? Se on kyllä aika monivärinen.

  VastaaPoista