8.2.2017

Kustavilaistuolit ja puputyyny


Pömpelin alakerta oli mennyt aika räjähtäneeseen kuntoon sillä aikaa kun yläkerrassa on maalattu seiniä. Olen pitänyt tänään pitkästä aikaa vapaapäivän töistä ja ryhdyinkin heti aamusta siivoamaan taloa.

Ihanassa kirkkaassa auringonvalossa oli hyvä hangata pintoja puhtaaksi ja vaihdoin myös samalla salin tyynyihin uudet päälliset. 

Teen suurimman osan sisustusostoksistani Etsyn kautta ja myös nämä uudet puputyynyt ovat Etsystä. Tyynyjen valmistajan nimi on Krafty Warren ja ne on tehty käsityönä, mutta tosi kivoja puputyynyjä on myynnissä Etsyssä myös monella muullakin valmistajalla.

Viime viikolla meille saapui myös kaksi uutta ruokapöydän tuolia,  sain samantien myytyä eteenpäin meidän kaksi vanhaa tuolia, joten tuolinen määrä on säilynyt vakiona.Toinen tuoli on kauniisti patinoitunut tummanharmaa ja toinen on iloisen keväänvihreä. Ne ovat aika hauska kokonaisuus yhdessä kahden meillä valmiiksi olleen helmenharmaan kustavilaistuolin kanssa.

Tänään huomaa hyvin miten päivät ovat jo paljon valoisampia, pitkästä aikaa eteisaulaankiin yltää luonnonvaloa keittiön ikkunoista.


Vaikka ulkona on reippaasti pakkasta, on kuistilla plusasteita, helmikuun aurinko lämmittää jo kuistia. Ei mene kauaa kun vanhan pesukaapin päälle voi jo nostaa taimia esikasvatukseen. Seuraavaksi syön myöhäisen lounaan ja siirryn sitten yläkertaan vielä viikkaamaan puhtaita pyykkejä kaappeihin.

Iloisia ja aurinkoisia päiviä myös blogin lukijoille!16 kommenttia:

 1. Anonyymi8.2.17

  Onpas ihana puputyyny. Tuo kotiin keväistä tunnelmaa. Saako kuviasi pinnata Pinterestiin?

  VastaaPoista
 2. Ihana valo ja niin kaunista kaikkialla 💓

  VastaaPoista
 3. Mä oon tykästynyt myös Etsyyn. Sen sijaan kiinakamat jääneet väliin, niitä kun niin moni tuntuu nykyisin suosivan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etsystä on onneksi helppo löytää käsityönä tehtyjä ja hyvälaatuisia tavaroita :)

   Poista
 4. Anonyymi8.2.17

  Mistä olitkaan hankkinut sen pöydän pilkullisen pöytäliinan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöydän vahakangasliina on Etolasta :)

   Poista
 5. Kaunista, taas kerran.

  VastaaPoista
 6. Niin ihana koti teillä kyllä!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi11.2.17

  Mistä teet niin hyviä huonekalulöytöjä?
  Kauniin keväisiä kuvia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Teen kauppoja enimmäkseen netin kautta, kannattaa myös liittyä Facebookissa oman alueen kirppisryhmiin ja vanhan tavaran myyntiryhmiin :)

   Poista
 8. Anonyymi1.3.17

  Löysin blogisi tänään. Olen aivan hurmaantunut ja hullaantunut. Sinulla on niiiiin ihana koti. Minulla menee tovi kun saan kaikki jutut "kahlattua" läpi.
  Irma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Irma seuraamaan Pömpelin elämää :)

   Poista