2.11.2016

Yläkerta lumisena aamuna


Ulkona sataa hiljalleen lunta ja sisällä on rauhallisen hämärää. Yläkerrassa on vinot katot ja kalusteina vanhoja mööpeleitä, joita olen pikkuhiljaa kunnostanut. 

Yläkerran rakennus on jo melkein valmis, ainoastaan porrashuoneen seinän kattolista puuttuu. Muut listat löysin edullisesti käytettyinä, mutta vinon katon takia porrashuoneen puolelle tarvitaan vähän massiivisempi kattolista, jotta laskuvara saadaan piiloon.
Pienen vierashuoneen seinään teki isäni tällä viikolla kauniin vaakapaneloinnin leveästä paneelista. Käytettynä löytynyt kapea holkkalista sopi juuri passelisti vinon katon ja seinän kulmaan. 

Laverille etsin vielä lämpimät liinavaatteet ja täkit joulunajan vieraille, ja sitten tämäkin huone on valmis talven tuloon.


18 kommenttia:

 1. Kaunista...varsinkin tuossa ensimmäisessä kuvassa.

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia! Nämä saavat haaveilemaan meidänkin yläkerran valistumisesta, vaikka siihen meneekin vielä aikaa. Täällä ei vielä ole ollut lunta maassa, mutta tällä hetkellä lunta vähän satelee taivaalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen jostakin syystä aina tykännyt yläkerroista ja ullakkohuoneista ja kun mietin millaisen talon rakentaisimme, niin halusin ehdottomasti meille yläkerran ja sinne lapsille huoneet :)

   Poista
 3. Ihanuus oi että ! Niin kaunista ja rauhaisaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen kyllä iloinen, että ylhäällä alkaa olla valmista ja viihtyisää.

   Poista
 4. täältä värien sekamelskasta vain huokailen ihastuksesta :)
  että osaa olla kaunista ja harmonista!!

  VastaaPoista
 5. Keekis3.11.16

  Tunnen suurta rauhaa ja hyvää mieltä virtuaalikävellessäni kodissanne. Jokaisessa huoneessa on hyvä henki ja helppoa hengittää, rakkaudella rakennettua. Kiitos taas näistä kuvista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, miten kauniisti kirjoitettu <3

   Poista
 6. Aivan ihana tuo teidän yläkerta. Ja mikä tunnelma. Täydellistä.

  VastaaPoista
 7. Oi miten kaunista, ihanan rauhallinen tunnelma teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaipaan kotona juuri rauhallista tunnelmaa, ja etenkin ylhäällä missä nukutaan ja levätään on mukavaa, että ympäristö tuntuu seesteiseltä :)

   Poista
 8. Aivan ihana tunnelma ja värimaailma! <3

  VastaaPoista