4.8.2016

Sininen ullakkohuone

Lapset ovat toivoneet meille kerrossänkyä ja kun tytön edellinen sänky jäi pieneksi ajattelimme, että voimme yhtä hyvin ostaa nyt tytön huoneeseen kerrossängyn. Uuden sängyn mukana sain myös järjestettyä huoneeseen lisää sinisen sävyjä. Sininen on tytön lempiväri ja hän on pyytänyt huoneeseen monesti lisää sinistä. Vinokattoisessa huoneessa on minusta levollinen ullakkohuoneen tunnelma ja jotenkin sinne tuntuukin sopivan hyvin siniharmaan pehmeät sävyt. 


Suhtaudun lastenhuoneiden sisustukseen tosi rennosti, koululaisilla on jo omat toiveet ja mielipiteet enkä halua niitä jyrätä omillani. Minusta huoneen pitää tuntua lapsesta itsestään hyvältä ja kotoisalta, ja olen ajatellut että siinä on jo meidän lapsilla tarpeeksi kestämistä, että melkein jokainen heidän huonekaluistaan on jotakin lommuista antiikka :D

Alunperin ajattelin maalata myös kerrossängyn sinisenturkoosiksi, mutta nyt vaalea puu näyttää vielä niin kauniilta ja rauhoittavalta maalattujen kalusteiden joukossa, että ainakin niin kauan kun puu pysyy vaaleana, juttelimme, että se saa olla puupinnalla. Kerrossänky on edullinen hankinta Ikeasta. 
Muut huoneen mööpelit ovat pikkuhiljaa kertyineitä kirppislöytöjä,  raitamattokin on ostettu käytettynä nettikirppikseltä.

Lempiunikaverit ovat tietysti heppoja.  Ruskea rakas hevonen on saatu jo parivuotiaana lahjaksi kummivanhemmilta ja pilkullinen hevonen löytyi tänä kesänä kirpparilta. Heppa sai kyllä kunnon tehopesun, ja nyt sekin on pehmeä ja hyväntuoksuinen unikaveri.


Turkoosit pilkulliset tyynyliinat ostin keväällä Åhlensilta, ne maksoivat vain pari euroa kappale, vaikka ovat hyvää kestävää puuvillaa. Åhlensille kannattaa kyllä Tukholmanreissulla mennä jos tarvitsee puuvillavuodevaatteita ja esimerkiksi keittiöpyyhkeitä, hinnat ovat niin halpoja ja värit ja kuosit tosi kivoja.


Uusi ekaluokkalaisen reppu on tytön oma valinta Cath Kidstonilta. Yövalona vartioiva siili on ostettu jo monta vuotta sitten Tukholmasta, sen valo on juuri sopivan lämpimänsävyinen illan viimeiseksi valoksi.

9 kommenttia:

 1. Teillä on kivannäköistä 💗 Etsin uusia kohteita sisustuskuvauksiin eri lehdille ja jos aihe kiinnostaa, ota yhteyttä photosbysari@gmail.com 😊

  VastaaPoista
 2. Voi että, niin kaunis huone neidillä. Ihana värimaailma. 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuntuu, että Pömpeliin on nyt viime aikoina ajautunut muutenkin enemmän rauhallista harmaata.

   Poista
 3. Ihana hurmaava talo ja huone! Jään mielenkiinnolla seurailemaan blogiasi! Tervetuloa vastavierailulle! t.Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa ja lämpimästi tervetuloa mukaan seuraamaan Pömpelin elämää :)

   Poista
 4. Ihana! Minulla oli samanlainen Ikean kerrossänky samanikäisenä, se oli ihan unelma 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrossängyissä on minustakin ollut aina kiva nukkua. Jotenkin niin kodikasta :)

   Poista
 5. Anonyymi18.10.16

  Hei, mistä on siili peräisin?

  VastaaPoista