20.8.2016

Harmaan keittiön kuulumisia

Keittiön kaapit saivat juuri äsken viimeisen maalikerroksen. Tuo Uulan lattiamaali ei kyllä mielestäni ole mitenkään erityisen peittävää, maalasin ohuesti kuten pellavaöljymaalilla kuuluukin, ja kerros kerroksen jälkeen sain huomata, että ei se maali vieläkään peitä. Muu huusholli alkaa kuitenkin olla täällä melkoisen hunningolla emännän keskittyessä maalauspuuhiin, joten pakko nyt luovuttaa maalauksen kanssa, vaikka lopputulos onkin aika kaukana täydellisestä.  Seuraavaksi vielä teipit pois ja viimeistelen reunat kunhan tämä viimeinen kerros on kuivunut. 

Laavalla maalatut helmiponttipaneelit saivat kaverikseen lopulta sekoituksen Uulan varpua ja laavaa. Pelkkä varpu oli makuuni edelleen liian vaalea laavan rinnalla, joten sekoitin sävyistä keskiharmaan, joka on laavaa vaaleampi, mutta sen verran samaa sävyä ettei kettiö näytä kirjavalta.

Laavaa on tulossa seuraavaksi kettiön viereisen eteisen lattian sablonamaalauksiin (tilasin Jeanne d´ Arc - livingin sablonan, toivottavasti se saapuisi pian), luulen, että vaikutelmasta tulee aika kiva kun sama aksenttiväri toistuu sitten molemmissa huoneissa. 

Kuvaan keittiötä vielä teille paremmin kun olen saanut hankittua valkoisten posliinivetimien tilalle jotkut hieman tummemmat ja kun muutenkin keittiö on taas järjestyksessä :)

Ihanaa syksyistä viikonloppua, siirryn nyt imurin ja mopin varteen pistämään muuta asuntoa järjestykseen!


17 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Todella kaunis sävy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä aika tuskaa koko operaatio, mutta olen kyllä tyytyväinen väritykseen.

   Poista
 2. Todella upealta näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) väri on valittu aika pitkälti sen mukaan, että kaikki liat ei heti näy :D

   Poista
 3. On kyllä tosi kaunis sävy.
  Hyvää lauantai iltaa sinnekkin.

  VastaaPoista
 4. Oiii, tosi kaunista!

  VastaaPoista
 5. Upeaa! Nuo sävyt on niin tyylikkäät yhdessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on tosi hyvä mieli kun urakko on ohi ja väritys omaan silmään onnistunut. Keittiö sai hurjasti lisää ryhtiä ja kokonaisuus on nyt hallitumpi kun puuhella on nyt samaan värimaailmaa kaappien kanssa.

   Poista
 6. Kyllä on kauniit sävyt, jotka toimivat hienosti yhdessä! Harmooninen kokonaisuus! Mukavaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
 7. Harmoonisen kaunista - jälleen :)

  VastaaPoista
 8. Tosi kaunis keittiö teillä kyllä! Meillekin tulee vaaleanharmaa keittiö uuteen kotiin, sen päätin jo kun edellisen talon keittiötä mies asensi aikanaan 😀

  VastaaPoista
 9. Ihanan keittiö teillä! Saako udella millä maalilla olette maalanneet paneeli katon? Ja mikä sävy on valkoisissa osissa, listoissa ja katossa, vai onko perus valkoinen? On hyvän näköiset.

  VastaaPoista