15.7.2016

Fiskarsin antiikkipäivät


Saimme olla tänä vuonna Kruunun kanssa mukana Fiskarsin antiikkipäivillä kukkakankaittemme ja historiallisten tapettimalliemme kanssa. Tunnelma messuilla oli aivan ihana ja vaikka asiakkaana olen kiertänyt antiikkitapahtumia monena kesänä, oli hienoa saada olla mukana antiikkipäivillä oman yrityksen kanssa.  Tänä syksynä Fiskarsin antiikkipäivät ry. järjestää ensimmäistä kertaa pyhäinpäiväviikonloppuna myös Helsinkiin  Bank Antiques - antiikin myyntitapahtuman,  toivottavasti Kruunu huolitaan sinnekin mukaan!


Kruunun osastolle olin kerännyt kesäisen keveää huvilatunnelmaa, valkoisessa teltassa oli näytillä kankaita ja tapetteja ja ulkopuolella "puutarhassa" esittelimme Kruunun perinteisiä ovia ja ikkunoita.


Toin osastolle myyntiin myös joitakin tavaroita Pömpelistä, mööpelit tekivät hyvin kauppansa. Tosin tämän kuvan keskimmäinen pinnasänky ja tyttären vanha rautasänky etsivät vielä omia kotejaan :)


Messujen jälkeen lähdin heti Viroon purjehtimaan muutamaksi päiväksi, ja nyt sitten täällä Pömpelissä pestään taas pyykkiä ja katsotaan ikkunasta villiintynyttä pihaa. Onneksi Fiskarsista jäi sentään muistoksi salin seinälle tapettimalli Zoffanyn hopeanvärisestä Romey´s gardenista.10 kommenttia:

 1. Pidän niin blogistasi. Tuo teidän olohuone on valtavan ihana ja nuo kynttilät, vau!! Pitäisi kirppareilta katsella, josko löytyisi yhtä ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vanhoja kynttilänjalkoja on yleensä aika helppo löytää. Jotkut olen ostanut ihan parilla eurolla :)

   Poista
 2. Hei!mitä pyydät tyttären rautasängystä 😊. Olisin kiinnostunut 😊.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, laitoin jo Facebookin puolella sinulle viestiä :)

   Poista
 3. Oli kyllä todella mukava tapahtuma ja kiva nähdä tuttuja kasvoja. Toivottavasti törmäillään toistekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi mukava nähdä ja jutella!

   Poista
 4. Tanja18.7.16

  Hei!minkä hintainen olisi rautasänky?entäs se vihreä,kuvassa oikealla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, Rautasängyn hintapyyntö on 250 e, keskimmäisen vihreän pinnasängyn 150e ja reunimmainen oikealla on jo valitettavasti myyty.

   Poista
 5. Osastonne oli oikea kesäherkku :) Oli hauskaa nähdä viimein ihan livenä. Aurinkoisia kesäpäiviä sinne :)

  VastaaPoista