28.6.2016

Pinkopahvituspäivä la 30.7.


 Järjestämme heinäkuun lopussa Pömpelissä pinkopahvituspäivän. 


Kurssin järjestää Suunnittelutoimisto Kruunu ja saimme opettajaksi ihanan Anu Sauramaan, joka on oikea pinkopahvituksen osaaja. Odotan kurssipäivää tosi innoissani, koska aion itsekin harjoitella pahvitusta Anun opastuksessa. Toivottavasti moni muukin tulisi paikalle, harjoitellaan yhdessä!

Pömpelissä riittää pahvitettavaa seinää:
Tässä tietoa kurssipäivästä:

Pömpelin pinkopahvituspäivä La 30.7. klo 9.30 - 15

Kurssin hinta: 90 e, sisältää materiaalimaksun, aterian ja kahvit/teet

Lämpimästi tervetuloa viettämään kesäistä päivää pinkopahvituksen parissa!

Kurssipäivän aikana tutustumme perinteiseen pinkopahvitukseen ja jokainen kurssilainen pääsee harjoittelemaan käytännössä seinien pinkopahvitusta opettajan johdolla. Valmistamme yhdessä myös perinteistä vehnäjauholiisteriä ja tutustumme paperitapetilla tapetointiin. 

Kurssille osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta pinkopahvituksesta tai perinnerakentamisesta.

Opettajana kurssilla toimii artenomi, sisustussuunnittelija ja pinkopahvituksen osaaja Anu Sauramaa. Kurssin järjestää vanhojen rakennusten sisätilasunnitteluun erikoistunut Suunnittelutoimisto Kruunu. 

Kurssiin sisältyy maittava lounas ja aamu- ja iltapäiväteet ja kahvit. Ilmoita mahdolliset ruoka-ainerajoitukset ilmoittautumisen yhteydessä.

Tarvitset kurssille mukaan työskentelyyn sopivat rennot vaatteet ja oman vasaran. Kaikki materiaalit ja muut työvälineet sisältyvät kurssin hintaan.

Klo 9.30 Aloitamme kurssin tutustumalla pahvin leikkaamiseen ja kasteluun, jonka jälkeen juomme tee- ja kahvikupposet opettajamme Anun kertoessa meille pinkopahvituksen perusteista.

Tämän jälkeen kaikki kurssilaiset pääsevät itse työskentelemään pinkopahvien parissa opettajan ohjauksessa. Mitoitamme, leikkaamme ja taittelemme pahvia.

Klo 11.30 syömme lounaan, jonka jälkeen jatkamme työskentelyä pinkopahvin pingoituksen parissa, sekä teemme vehnäjauholiisterin ja tutustumme paperitapetteihin.

Klo 14.30 Iltapäivän kahvi- ja teehetki leivonnaisineen

Kurssipäivä loppuu klo 15.

Näin pääset perille:

Kurssinpaikka sijaitsee Siuntiossa, osoite: Palonummenmäki 14. Löydät perille ajamalla Siuntion aseman S-marketilta Palonummentietä eteenpäin kunnes oikealle kääntyy Palonummenkaari, aja Palonummenkaarta muutama metri. Palonummenmäki on ensimmäinen tie oikealla. Pömpeli on viimeinen talo mäen päällä. Auton voit jättää pihaan tai kääntöpaikalle tien reunaan.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot : heidi@suunnittelutoimistokruunu.fi
p. 0440365508

Kurssi järjestetään jos osallistua on vähintään 5. 

Kurssimaksu maksetaan etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä.

Samat kurssitiedot löytyvät myös Kruunun sivuilta:

Suunnittelutoimisto Kruunu - Pinkopahvituspäivä
SaveSaveSaveSave

4 kommenttia:

 1. Oijoijoi... Minä olen mukana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! :) Laitoin sinulle hetki sitten sähköpostia. Terv, Heidi

   Poista
 2. Minäkin tulossa, lähetän meilin huomenna iltasella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, tervetuloa! Laitan jo sinulle paikan varaukseen :)

   Poista