28.2.2016

Aurinkoinen sunnuntaiPömpelinmäellä paistaa kirkas keväinen aurinko. Maalasin keittiön valkoisen puupöydän uudelleen valkoiseksi ja muutama vuosi sitten romutorilta löytynyt ankkakulho on nyt nostettu keväänmerkiksi esille. 


 Tervetuloa valo ja kevät!

24 kommenttia:

 1. Niin kaunista ja valoisaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kylläpä taas pitkän talven jälkeen aurinko tuntuu ihanalta!

   Poista
 2. Ihana, kaunis, valoisa ja puhdas koti! Olen useamman kerran miettinyt, että missä teillä säilytetaan kaikenlainen irtoroina, postit, paperit ja sellaiset, miltä ei kai kukaan voi välttyä :-) ? Haluaisin yhtä seesteistä meidän kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Moni meillä vieraillut on kiinnittänyt huomiota siihen, että meillä on aika vähän tavaraa. Yritän myös kiinnittää huomiota siihen, että kaikella olisi oma paikkansa. Postit ja akuutisti tarvittavat paperit yms. ovat meillä keittiössä hieman syvemmällä puutarjottimella ja sitten meillä on paljon vanhoja pikkukaappeja ja puulaatikoita, joihin mahtuu paljon tavaraa.

   Poista
 3. Oi miten keväiset kuvat ja teillähän paistaa niin ihanasti aurinko! Niin odotan aurinkoa tännekkin! Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti auringon säteet tavoittavat pian teidätkin! :D

   Poista
 4. Wau, miten upea pöydän pinta ja tosi hauska tuo ankkakulho! Niin keväistä! Hienosti olet saanut nuo auringonsäteet noihin kuviin mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse, ankkakulho on suurimman osa vuodesta skafferin ylähyllyllä, ja aina keväällä sitten se nostetaan esille :)

   Poista
 5. Söpö ankkakulho :-) Ja uskomattoman upea tuo edellisen postauksen lattian kuviointi! Upea idea ja hieno toteutus, ihanat värit!!!

  VastaaPoista
 6. Kaunista!
  Millä maalilla maalasit? Mulla sama projekti edessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maali on Uulan puulattiamaalia, pöydässä oli alla jokin teollinen muovipohjainen maali, joka oli irtoillut, ja halusin siihen nyt päälle kovan ja kestävän pinnan.

   Poista
 7. Olet saanut vangittua upean keväisen tunnelman näihin kuviin. Tuo valon määrä on aivan mahtava! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kivimäen emäntä, kevään valo on niin kaunis!

   Poista
 8. Ihanaa! Me näiemme eilen palaavia joutsenia. Kevät tulee! <3 Kerrassaan suloinen tuo ankkakulho. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskomatonta, että linnutkin jo palailevat. Meillä on Pömpelinmäellä linnut myös alkaneet laulaa, on kiva herätä aamulla, kun lintujen laulu kuuluu.

   Poista
 9. Oi niin harmonista ja valoisaa; unohtuu maailman murheet hetkeksi näitä katsellessa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukavaa että blogi tuo iloa :)

   Poista
 10. Tervetuloa tosiaan :). Molempia on kaivattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin, tämä talvi tuntui harvinaisen pimeältä ja pitkältä!

   Poista
 11. Tuo tapetti on kyllä kaunista! Eihän sulla ole sitä ylimääräistä? haaveilen uuteen kotiin makkarin kahteen seinään tuota eikä taida ihan omat varastot riittä ;) mullakin jäi siis jemmaan sitä muinoin kun tähän nykyiseen taloon sitä laitettiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille jäi kyllä ylimääräistä, mutta joudun käyttämään sitä uudelleen keittiöön koska kovalla pakkasella tapetti eli sen verran, että koko seinän pituudelta tuli repeämä :( onneksi se ei kuitenkaan pistä pahasti silmään, mutta kyllä se täytyy tapetoida uudelleen.

   Poista