19.9.2015

Vanha peili

Viime lauantain kirppikseltä ei meikäläisenkään tarvinnut palata kotiin tyhjin käsin. Diagnoosi sisustusmanian kojusta löytyi nimittäin juuri sopiva peili alakerran wc:n seinälle. Wc:ssä on musta-harmaanruskea shakkiruutulattia, joten musta peilinkehys on tilaan ihan passeli. 


Vaaleanpunainen Toile de jouy -puputapetti on wc:ssä yhdessä vihreän helmiponttipaneelin kanssa kolmella seinällä, ja kylpytilojen kiviseinä muodostaa wc:n yhden sivuseinän. Meillä on siis kylpyhuone ja kodari oman harkoista tehdyn laatikkonsa sisällä, emmekä ole piilottaneet laastipintaisia 
seiniä. 

Peili roikkuu juuttinarulla käsintaotussa naulassa. Pieniä yksityiskohtia, mutta kun taustana on paljas seinä, niin näihinkin kiinnittyy huomio.
 Tulin juuri pitkän työpäivän jälkeen kotiin ja nyt on aika heittää työvaatteet nurkkaan ja ryhtyä viikonlopun viettoon.

Eli ei muuta kuin leppoisaa viikonloppua!11 kommenttia:

 1. Upea peili <3
  Ja unelma lattia, sellaisen haluan seuraavaan kotiimme :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on vielä aika paljon tyhjää ja puuttuu kalustusta kun aina odottelen, että löytyy just se oikea. Onneksi nyt löytyi tämä hyvä peili ja vieläpä 30 euron hyvään hintaan :)

   Poista
 2. Ihania peililöytöjä näköjään täälläkin tehty :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis peili, meilläkin etsinnässä vanha peili kylpyhuoneeseen. Ehkä se oikea peili joskus tulee vastaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotan onnea etsintöihin! Luulen, että tässä on vanhoihin kehyksiin laitettu uudempi peili, ja se onkin varmaan helpoin tapa saada vanhanaikainen peili.

   Poista
 4. Kaunis peili! Voisitko muuten kertoa lisää vaikka ihan postauksen muodossa pesutilojen rakentamisesta hirsitaloon? Miten päädyitte juuri harkkoihin? Näyttää nimittäin hyvältä ja mielenkiintoiselta. :)

  VastaaPoista
 5. Hei, meidän kylppäristä on juuri nyt juttua Antiikki & Design -lehdessä. Siellä on vähän tarkempi esittely :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Täytyypi lukaista. :)

   Poista
  2. Ai niin, harkkojen valinnasta: niillä rakentaminen on aika nopeaa ja betoniharkko on ekologisilta vaikutuksiltaan yllättävän hyvä :)

   Poista
 6. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista