24.9.2015

Syksyn valoa tytön huoneessa

Olen ollut tällä viikolla töiden jälkeen iltamyöhään koulussa. Ja huusholli tietysti aika räjähtänyt kun emäntä on ollut poissa :)

Tänään sitten olen pitänyt vapaapäivää ja ehtinyt rauhassa raivaamaan kotia. Pidän paljon syksyn levollisesta valosta ja etenkin yläkerrassa huomaa hyvin miten vuodenajan vaihtelut vaikuttavat valon määrään ja sävyihin. 


6-vuotias tyttäreni on itse järjestellyt huoneensa kalustuksen. Myös prinsessakatos oli pitkään toivomuslistalla ja nyt hän nukkuu tyytyväisenä pienessä katosvuoteessaan. 

Itsetehty marjasydän koristaa vanhaa rautasänkyä. 


Yläkerran tämän päädyn porraskaiteet ja ovet ovat vielä pohjamaalilla. Tässä kohdassa on kolme ovea ihan lähekkäin, joten niiden värivalinta vaikuttaa voimakkaasti tilan ilmeeseen. Onneksi värivalinnoilla ei ole mikään kiire, vaan menevät ne jonkin aikaa tällaisinäkin.  Aulan tapetti on Pihlgren & Ritolan harmaa Oratuomi, jota rakastan vaan päivä päivältä enemmän.  


16 kommenttia:

 1. Niin levollinen tunnelma yläkerrassanne <3 prinsessavuode on ollut meidänkin tyttärillä toivomuslistalla. Täytyy toteuttaa heidän toiveensa kunhan saan maalattua vanhat rautasängyt uuteen uskoon :) tuo teidän vaaleanpunainen rautasänky on kyllä niin kaunis - oikea aarre!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Ikean hyttysverkko maksoi muutaman euron, laitoin ylös lisäksi silkkinauhasta punaisen rusetin tuomaan vähän väriä :)

   Poista
 2. Ihana sisustus ja vielä ihanampi tuo tapetti aulassa. Kerrassaan kaunista. :) Lapset varmasti viihtyvät omissa huoneissaan paremmin, kun saavat itse vaikuttaa sisustusvalintoihin. Prinsessakatoksen alla uni tulee varmasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari, luulen, että tyttö tulee seuraamaan meidän suvun naisten jalanjäljillä esteetikkona :)

   Poista
 3. Ihana huone teidän tytöllä! Ja onpa kiva nähdä tuota Oratuomi-tapettia isommalla pinnalla! Niistä netin pienistä kuvapaloista ei oikein saa kunnon käsitystä, miltä tapetti näyttää seinällä. Näyttää kyllä tosi kauniilta! Oratuomi on meilläkin vaihtoehtona yhteen yläkerran huoneista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oratuomi ei varasta koko huomiota, mutta tuo kuitenkin tilaan kotoisuutta ja romantiikkaa :)

   Poista
 4. Kerrassaan ihastuttavan näköistä. Ei voi kuin huokailla.

  VastaaPoista
 5. Kaunista. Mun pitää kurkata toi oratuomi, jos siitä olisikin mulle joku sopiva väri. Tai jopa toi vaalea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi sopia kyllä teillekin johonkin kohtaan!

   Poista
 6. Ihana prinsessavuode :)
  Haaveilen itse myös arkivapaasta / lomapäivästä, jotta saisin rauhassa tupsutella kotia syyskuntoon. Alakerran ikkunat odottavat vielä pesua ja siinä sitä homaa piisaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arkivapaat on kyllä juuri hyviä kun ehtii siivoilemaan ja hoitamaan kaikenlaisia asioita. Minulle ne ovat juuri siivouspäiviä ja teen myös aina koiran trimmauksen yms. aikaavievät hommat silloin :)

   Poista
 7. Valloittavan suloinen neitosen kammari! Ja ihastuttava tuo eteisen tapetti. On teillä kaunista!

  VastaaPoista
 8. On kyllä ihanan rauhallinen ja levollinen näkymä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä juuri olen toivonut, että ylhäällä olisi levollinen tunnelma :)

   Poista