13.7.2015

Pieni kaappi BillnäsistäViikonlopuna kävimme Billnäsin antiikkimarkkinoilla ja syömässä sekä ihastelemassa 
Billnäs Garden & Bistrossa. 
 Antiikkimarkkinoilta olisi tietenkin löytynyt ostettavaa vaikka millä mitalla. En ollut muistanut varautua etukäteen kunnolla käteisostoksiin, ja mies joutuikin lähtemään kesken kaiken hakemaan lisää rahaa :) En kylläkään ostellut mitenkään järjettömästi, ainoastaan ne kaikkein hienoimmat must-have -jutut. Tyttö sai Billnäsistä Mailegin kauniin turkoosin nuken vaatekaapin ja itselleni kotiin ostin edellisessä postauksessa pilkistelevän puulaatikon sekä tämän kuvissa näkyvän pienen seinäkaapin. 


Kaapin malli ja mittasuhteet ovat hyvin samanlaiset kuin meidän puusepän tekemissä keittiönkaapeissamme.
Kaappi on varmaan jostakin päin Baltiaa, unohdin kysyä myyjältä tarkemmin kaapin historiasta, mutta kaapin lisäksi samassa kojussa oli kuitenkin myynnissä paljon entisen Neuvostoliiton alueen tavaraa, esimerkiksi suuri Lenin-maalaus, koristeellisen muotoisia peilejä ja monenkirjavia kuhmuraisia astioita.

Kotiin päästyään uusi pikkukaappi aiheutti keittiönkaapeissa oikeat suuremman luokan järjestelyt. Saimme skafferista kaikki mausteet siirrettyä pikkukaappiin ja loppujen lopuksi kaikki kuiva-aineet on nyt järjestetty kaapeissa uusille paikoilleen. 


Keittiönkaappien sisällön lisäksi olen alkanut katsella metsän antimiakin jo sillä silmällä.  Tänään kävelin työpäivän jälkeen koiran kanssa metsässä ja ihmettelin koleaa tuntua ilmassa. Kypsiä mustikoita näkyi jo monessa paikassa ja puolukatkin olivat jo paksuja, vaikkakin vielä aika vihreitä.  

Villasukkia ja saappaita on tarvittu enemmän kuin pitkään aikaan, ja nytkin ukkospilvet näkyvät nousevan taivaanrannassa.
20 kommenttia:

 1. kerrassaan suloiset saappaat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä saappaat kyllä ilahduttavat sadepäivänäkin :)

   Poista
 2. Ihana kaappi ♥ mekin löysimme vihdoin meille tontin maaseudun rauhasta johon tulevaisuudessa rakennamme kodin. Vanhassa pihapiirissä on monenlaisia rakennuksia joista löytyi hienoja aarteita, mm.vanhoja ihania huonekaluja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, hienoa! Paljon onnea tontin oston johdosta!

   Poista
 3. Kaunis tuo kaappi, ihana löytö! Mekin kävimme Billnäsissä katselemassa, mutta hakemaani kapoista liinavaatekaappia ei löytynyt. Sen sijaan pitsiset päiväpeitot meidän parisänkyyn sekä vierashuoneen hetekaan tarttuivat messuilta mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha pitsi tuo upeaa tunnelmaa kotiin!

   Poista
 4. Ihastuttavia nuo purkit, tuollaisia vanhoja teepurkkejä olen hamstrannut meillekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla alkaa olla kaikenlaisia purkkeja jo vähän liikaakin, mutta toisaalta, osa voi olla välillä kaapissa piilossa odottamassa omaa vuoroaa olla esillä :)

   Poista
 5. Kaunis kaappi ja on kyllä ihanat saappaatkin! Kelistä viis kun noilla kävelee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa, oma sisustustyylini on aika yksinkertainen, mutta tykkään pitää kauniita vaatteita ja esimerkiksi juuri lasten kenkiä ja mekkoja esillä :)

   Poista
 6. Ihan täydellinen kaappi tuohon!

  VastaaPoista
 7. kaappi kuin tehty keittiöösi! tuo pieni renginkaappi vois olla hyvin suomalaista tekoakin, lähes samanlainen tummana meillä.
  ihanaa, mustikka-aika kohta käsillä:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin voisikin olla, ei näistä koskaan tiedä :)

   Poista
 8. Voi että iloitsen näistä postauksista, kuviasi on niin ilo katsella! Ihana talonne. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että blogista on iloa :)

   Poista
 9. Mielettömän ihana kaappi! Juuri tuollaista olen itsekin etsiskellyt. Harmittaa, etten itse ehtinyt markkinoille, kun päivä kului asuntomessuilla. No, ensi vuonna... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Billnäsin markkinoilla on minusta vuosi vuodelta parempaa tavaraa, ja hintataso kuitenkin selvästi halvempi kuin Fiskarsin antiikkipäivillä. Ajattelimme mennä itsekin ensi vuonna Billnäsiin myymään :)

   Poista
 10. Oi, näyttää kauniilta, vaalea puu sopii ihanasti valkoiseen keittiöön ja kaappi on kuin tehty tuohon paikalleen. Olisipa meilläkin noin vehreät maisemat ikkunan takana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän vieressä alarinteen puolella ja tien toisella puolella on tontteja myynnissä, joten ehkä meidänkin maisemat muuttuvat jonkun ajan päästä vähän asutummannäköisiksi :)

   Poista