5.7.2015

Kotona taas ja tuliaisia maailmalta

 Matkan jälkeen tuntuu taas oma talo rakkaalta. Meidän kierrellessä ympäri Eurooppaa oli ruskea pihakin muuttunut jo vihreäksi. Yrttimaassa keittiön ikkunan alla kukkivat laventelit, mutta myös sekalainen joukko jättikokoisia rikkaruohoja. Seuraavat päivät kuluvat siis hara kädessä pihalla. Sitä ennen kuitenkin pyykinpesua noin sata koneellista ja onneksi myös hieman tuliaisten ihastelua.


Haapsalun pärekorissa on valikoima luonnonkosmetiikkaa ja pesuaineita Riiasta, Münchenistä ja Haapsalusta. 


 Stendersin shampoo ja hoitoaine tarttuivat mukaan vähintään yhtä paljon etikettien tyylikkyyden kuin raaka-aineidensakin vuoksi. 


 Crabtree & Evelynin puutarhurin huoltoaineita olen ihastellut aiemmin vain englantilaisissa puutarhalehdissä, näitä en ehkä raaski edes ottaa ihan heti käyttöön.


Avasin keittiön ikkunan ja ensimmäistä kertaa laventelin tuoksu tuntuu selvästi sisälle asti. Ihan vielä siis rikkaruohojen viidakko ei ole päässyt voitolle.


Kauniita ja rikkaruohottomia kesäpäiviä myös blogin lukijoille!

4 kommenttia:

 1. Ompas kivoja tuomisia. Kotiin on aina niin mukava palata reissuilta, vaikka matkailukin on mukavaa. Laventelin tuoksu on ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyttötavaraa on minusta mukava tuoda matkamuistoiksi, ja kaikenlaiset kauniit purkit ja purtilot voi asetella näkyvästi eri puolille taloa muistuttamaan kivasta matkasta :)

   Poista
 2. Olipa kiva että eksyin juuri tänne tänään. Saman suuntaista reissua mekin suunnittelemme loppukesään ja taidankin uppoutua lukemaan postauksiasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itä-Eurooppa on kyllä alueena tosi mielenkiintoinen, kulttuurierot maiden välillä ovat selviä ja kaupungeissa ja maaseudulla on paljon kiinnostavaa nähtävää. Ihanaa matkaa teille!

   Poista