10.12.2014

Huh, juuri ajoissa!

Tänään illalla miehen urheilukaverit ovat tulossa meille kylään ja perinteiseen miesten tapaan ohjelmassa on saunomista. Koska kutsu oli lähetetty jo hyvissä ajoin aikaisin syksyllä, olimme vielä silloin optimistisesti arvioineet, että viimeistään nyt joulukuun kymmenentenä kaikki olisi ihan valmista. Kuinka vähän tiesimmekään silloin :) 

Onneksi yölläkin voi omakotilassa porata kiviseinää ja tänä aamuna sauna, kylpyhuone ja pukuhuoneena toimiva kodari olivat kaikki lähes täysin valmiit! 

Paljussa on jo vesi ja seuraavaksi lähden tuonne myrskyn keskelle taistelemaan paljun kaminaan tulet.

Turvallista iltaa kaikille, jotka asuvat myrskyn reitillä :)


14 kommenttia:

 1. Näyttääpäs ihanalta! Mahtava tuo lattia :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis tuo kylppäri! Lämpimät onnittelut uuteen kotiin! Kirjotinkin pitkän värssyn sulle viime postaukseen mut sit se katos jonnekin 😞

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miia :), tuo kirjoitusten katoaminen on tosi ärsyttävää, itsellekin monet kerrat käynyt niin :/

   Poista
 3. Voi onni ja ihanuus! Nautin täällä etänä mukana!

  VastaaPoista
 4. Onnittelut uudesta kodista :) Tosi ihanan ja kauniiin talon teitte! Meillä oli tarkoitus aloittaa vanhan talon ulkoremontti pikapuolin ja miehelle näytin täältä kuvia ja teidän valintoja, että aina ei tarttisi tyytyä lähirautakaupan valikoimaan :D Ihastunut oli myös hän :) Perinnerakentaja tulee tekemään suunnitelmaa ensi viikolla, joten olo on sen suhteen ihan luottavainen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa Jenni! Hieman enemmän vaivaa perinnerakentaminen ja -korjaaminen kyllä vaativat, mutta kyllä lopputulos on minusta sen arvoista! Ja onneksi perinteiset vaihtoehdot eivät edes aina ole niitä kalleimpia :)

   Poista
 5. Ihana uusi blogilöytö - Pömpeli-nimi pomppasi silmään jonkun toisen blogin sivupalkista ja oli pakko katsoa mitä Pömpeli pitää sisällään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että löysit tänne :)

   Poista
 6. Voi kuinka ihana on varmasti olla ja elää vihdoin tuon katon alla! Lopputulos on rauhallisen, hiljaisen ja kodikkaan näköinen (sanoo hiljaisuutta kaipaava :) ). Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Karo-Liina, että myötäelät meidän edistymistä :)

   Poista
 7. Ihanan näköinen tuo lattia :) Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Lattia tuntuu myös jalan alla tosi kivalta.

   Poista