22.9.2014

Shakkiruutulattia

Sataa taivaan täydeltä vettä ja ilta tuntuu pimenevän joka päivä aikaisemmin ja aikaisemmin. Kävin tänään koiran kanssa illan hämärässä talolla katsomassa kodinhoitohuoneen laatoitusta. Sade vihmoi ja kolistutti väliaikaisia pressuvirityksiä ovissa. Sisällä talossa oli lämmintä ja tunnelmallista. 

Laatat ovat edullisia löytöjä laattapisteen varastomyymälästä, toinen laatta on vaalea harmaa ja toinen tumma hiilenharmaa. Tämän lattiamallinhan olen kopioinut englantilaisesta vanhasta hotellista, jossa vietimme viikonlopun miehen kanssa pari vuotta sitten :)

Seinästä puuttuu vielä tummalla laatalla tehtävä reuna ja laattojen välistä keskiharmaa saumaus. Laatoittajan työnjälki on taas kerran aivan millintarkkaa ja todella hyvää työtä kaikkiaan. 
6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, pidän tosi paljon siitä, että laatoissa on perinteinen mattapinta, vaikka eivät mitään perinnelaattoja olekaan.

   Poista
 2. Kaunista, sanon minä myös! Täällä pohditaan remppalaajennushuoneen lattiamateriaalia ja taas tuli hyvä idis! Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Shakkiruutu sopii minusta yllättävän hyvin monenlaisiin sisustuksiin. Ja se on samaan aikaa klassinen ja silti kiinnostava ja hieman erilainen yksivärisiin laattoihin verrattuna.

   Poista
 3. Tätä en näytä miehelle :D Kävimme meinaan juuri keskustelua uuden ulkorakennuksen varaston (tai minusta sen nimi on kukkaruukkuhuone) lattiasta, ja sanoin haluavani valkoisella ja vihreällä tehdyn shakkiruudun. Mies sanoi, että pitää laittaa harmaa ja tummempi harmaa, ettei kura näy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah :D meille on tulossa vielä tummempi harmaa + ruskean harmaa shakkiruutu pikkuvessaan. Siinä ei ainakaan kura näy ;)

   Poista