10.9.2014

RäsymattojaUudet lautalattiat tarvitsevat tietysti päälleen iloisen kirjavia räsymattoja. Olen edelleen pitänyt kiinni siitä, että taloon ei ostettaisi oikein mitään kalusteita tai muuta sisustusjuttua uutena, joten olen etsinyt taloon mattoja Tori.fi:stä ja Huutiksesta. Koska talo on lähes kolme kertaa nykyisen vuokra-asuntomme kokoinen, ei meillä ole ollut valmiiksi uutta taloa varten kuin pari hassua pikkumattoa ja yksi Amsterdamista tuotu, vanhoista sari-kankaista tehty räsymatto. Onneksi netin kauppapalstoilla on tosi hyvin myynnissä käsintehtyjä räsymattoja pienin hinnoin, luulen, että moni innokas matonkujoja tekee sinne suoraan myyntiinkin mattoja, ihan vaan tekemisen ilosta. Olen nyt ostanut netin kautta yhteensä viisi räsymattoa,  hinnat ovat olleet n. 15-35 e, ja kaikki ovat olleet saapuessaan meille puhtaita ja todella hyväkuntoisia. Yritin äsken kuvata mattovarastoani, mutta kaksi innokasta kuvausassaria järjestelivät mattoja uusiksi, etenkin tuo karvaisempi oli ihan varma, että levittelin mattoja lattialle ihan vaan hänelle viihdykkeeksi. Ilme kertoo, että puudelilla on jekut mielessä :)5 kommenttia:

 1. kivannäköisiä mattoja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mimon mami, toivon, että näiden mattojen värit sopisivat kivasti yhteen lattianmaalien värien kanssa.

   Poista
 2. Olet tehnyt kyllä ihania löytöjä! Itsekin etsiskelen räsymattoja ja vähän olen mattojen värikarttaakin laajentanyt; ei tarvitse enää olla vain valkoista ja vaalenapunaista ;) Toivottavasti meillekin löytyisi noin nättejä mattoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on nyt selvästi vaaleanpunainen kausi, ainakin näissä matoissa :) Meille ei kuitenkaan kalusteissa taida olla yhtäkään vaaleanpunaista, joten en usko, että talosta kuitenkaan ihan Barbien huvilaa tulee :D Toivon kyllä, että vielä löytyisi joku kaunis harmaansävyinen räsymatto, mutta vielä sopivaa ei ole näkynyt.

   Poista
 3. Ihania mattoja.

  Mä löysin Tjuda Skolasta ihanan harmaanlilan vanhan räsymaton, joka päätyy meidän vierashuoneeseen.

  VastaaPoista