9.8.2014

Beefayre

Pidän tuoksukynttilöistä, mutta lähes kaikki tuoksukynttilät aiheuttavat minulle päänsärkyä ja hengitysvaikeuksia, en siis ole vuosiin voinut niitä poltella meillä kotona. Olen kuitenkin tänä kesänä löytänyt Fiskarsista ja Hangon Villa himasta ihania Beefayre-kynttilöitä, joiden tuoksu on tosi luonnollinen ja lempeä, eikä aiheuta minulle mitään haittaa. Beefayre kynttilät on valmistettu puhtaista luonnovahoista ja niiden tuotoista osa menee mehiläisten suojeluun. 

Lempituoksuni on hunajainen ja raikas Linden blossom. Koska Suomessa näiden kynttilöiden saatavuus on melko rajoitettu, eikä esim. Villa himassa ollut ollenkaan suosikkituoksuani päätin tilata meille paketillisen kynttilöitä suoraan Englannista. Paketti oli joskus eilisen aikana saapunut postilaatikkoon, josta löysin sen tänään aamulla. Vaikka kynttilät oli pakattu tiiviisti, postilaatikosta leijaili silti lehmuksen kukkien tuoksua.

Ostin myös samalla Beefayreltä kaksi tea towel-keittiöpyyhettä, joista tosin suunnittelen tekeväni johonkin talon ikkunoista salusiinit.Kynttilöiden polttoaika on noin 50 tuntia, joten näistä on iloa pitkään, ja koska kynttilöiden lasit ovat myös minusta oikein kauniit ja tukevaa lasia, aion ottaa ne kynttilöiden loppuun palamisen jälkeen muuhun käyttöön.

6 kommenttia:

 1. Kynttiläfriikkinä tämä osui ja upposi! Vaikka en kärsi tuoksuallergioista, en pidä jos kynttilöissä on liian kemiallinen tai pistävä tuoksu. Esimerkiksi pentikin peltipurkkikynttilät ovat aivan kauheita! Hetken kun polttaa, kurkussa tuntee sen katkun ja tuoksusta tulee epämiellyttävä haju.

  Ikean hunajakynttilä on muuten miellyttävä, jos haluat joskus kokeilla.

  Tähän sun vinkkiisi tutustun itsekin. Kuulostaa todella hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuosta Ikea-vinkistä, ostan kun käyn siellä ensi kerralla. Polttelen meillä kynttilöitä vuoden ympäri, mutta nyt jo odottelen pimeitä syys- ja talvi-iltoja jolloin kodin voi täyttää kynttilöillä.

   Poista
 2. Tulin vielä kiittämään tästä vinkistä :) Tuollahan on kaikkea muutakin ihanaa. Huulirasvojen suurkuluttajana ihastuin myös niihin huulirasvoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä :) Kiva kun tästä postauksesta oli iloa. Vaikka nämä ostospostaukset eivät ole varsinaisesti mitään ekoasiaa, niin minusta on kiva kirjoitella hyvistä tuotteista vinkkejä blogin lukijoille.

   Poista
 3. Kiitos vinkistä, sama täällä että hajustettuja kynttilöitä ei vaan pysty pitämään liiallisen tuoksun vuoksi. Vähintään migreenin saa. Pitääkin käydä tutustumassa tarkemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä tuoksu on mielestäni kivan mieto, ainakin tämä linden blossom on sellainen, ettei siitä mitään tuoksupilveä pöllähdä :)

   Poista