22.7.2014

Valmista maalipintaa aulassa


Ensimmäinen huoneellinen Country French-maalia on nyt saatu seinään. Hirsien halkeamat jäivät mielestäni kauniisti esiin ja väri sopii hyvin yhteen katon valkoisen Uulan kanssa. Muistaakseni kirjoittelin keväällä värivalintoja tehdessäni, että Koivu näyttää värikartassa italialaisten kirkkojen kalkkirappauksen väriltä. Nyt kun katson sitä seinässä niin edelleen vaikutelma on sama, tosin hirsiseinästä tulee minulle nyt mieleen jokin kalkittu vanha lato. Joku ei ehkä olisi iloinen siitä, että uuden omakotitalon seinät herättävät sellaisia mielikuvia, mutta minulle se sopii hyvin :)

Seiniin on vielä tulossa koristeelliset valkoiset katto- ja lattialistat, ja lattiaksi aulaan tulee maalattava lautalattia. 

4 kommenttia:

 1. Ikkuna ja väri yhdessä tekevät kirkkomaisen vaikutelman. Nyt kun katson tätä kuvaa, kysyn: miksi ihmeessä kattolistat? Ilme on nyt modernin selkeä. Toki livenä näkymä on varmaan eri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun tuut tänne niin näet syyn :D täällä on melko paljon leveitä saumakohtia hirsiseinien painumisvaran takia. Olen myös hankkinut tähän aulaan värikkäitä vintage-kirppistyyli juttuja, ja kauniit listat toivottavasti toisivat tähän kirkkoon sitä samaa leikkisämpää fiilistä, jota on tulossa kalusteisiin.

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Tykkään. :)

  VastaaPoista