31.7.2014

Valmis allaskaappi


Tässä se maalattu kaappi nyt on, tämän kuvan jälkeen kukaan tuskin enää ihmettelee miksi yritän maalata kaiken mahdollisen ulkona, vaikka taivaalta sataa koivun urpuja ja pikkuötököitä :) Täytyy kyllä olla kiitollinen siitä kuinka hyvin lapset ovat tottuneet varomaan vastamaalattuja huonekaluja, joita aina välillä lojuu ympäriinsä tässä pienessä asunnossa. Leikitkin onnistuvat lähietäisyydellä ilman osumia. Koiralla sitä vastoin on nytkin harmaa läikkä kuonossa, mutta ehkä sekin oppii ajan myötä, tai sitten ei... 

Alakerran wc:n kokoonpano alkaa olla muutenkin jo koossa, yksi renginkaapeistamme tulee seinäkaapiksi, ja seinän alaosa paneloidaan helmiponttipaneelilla ja yläosaan tulee ihana vaaleanpuna-valkoinen puputapetti, jonka tilasin jo noin vuosi sitten (vaikka silloin ei ollut vielä talosta merkkiäkään tontilla). 

Puputapetin-kuvia on tässä postauksessa: "Tapettipuput ovat saapuneet!"


10 kommenttia:

 1. Minulla vähän samanlainen kokemus ja wc:n allaskaapista oli siinäkin työn alla. Olin maalannut vanhan kaapin kiiltävällä ja oikein pahanhajuisella maalilla, arvelin että ei kissa siihen mene kun haju on niin voimakas. Mutta mitä vielä...sopivasti kuivunut tahmea kaappi oli somistettu suloisilla kissan käpälien jäljillä, karvatupsu lisäksi siinä kiinni. Ja...lattialla jatkui taideteos ruskeilla kissan jäljillä ;D
  Mutta ihana kaappi siitä tuli pienen korjailun jälkeen. Onpa kiva nähdä millainen veski teille tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, mutta kissan tassun jäljet ovet kyllä söpöjä! :D

   Poista
 2. Aivan ihana kaappi. Ja ihana harmaa myös! Mä olen nyt vähän ihastunut harmaaseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on mun mielestä parasta eripariset vetimet, alkuperäiset ovat joskus olleet metallinväriset ja joku on askarrellut puuttuvien tilalle jostakin ruuvista ja jostain muusta suunnilleen samannäköiset, ja maalannut vielä päälle, ettei eroa niin huomaa.

   Poista
 3. Voi kuinka kaunis allaskaappi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tämä oli kyllä hyvä löytö, sääli tavallaan muuttaa kaapin käyttötarkoitus alkuperäisesta, mutta toisaalta varastossa lojuneelle kaapille tulee nyt pitkäiaikaista ja päivittäistä käyttöä.

   Poista
 4. Tosi kaunis allaskaappi! Ja mikä ihana koissu sieltä kurkkiikaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen myös tyytyväinen siitä kuin edulliseksi tämän wc:n kalustus tulee, kerrankin meidän talossa saatiin jotain halvalla ;)

   Poista
 5. Hieno! Nuo urvut ja siemenet on ärsyttäviä kun jää juuri maalattuun pintaan kiinni ja vaikka kuinka varovasti yrittää irrottaa, niin silti tarttuu pintaan. Niin tuttua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oppia ikä kaikki :) Tähän mennessä ulkomaalailut ovat onnistuneet ihan hyvin, varmaan aiempina vuosina en ole ollut tähän aikaan vuodesta maalaushommissa, niin en ole kärsinyt näistä vitsauksista.

   Poista