23.7.2014

Paketti Tanskasta


Ihastuin sen verran kovin Rie Elise Larsenin lampunvarjostimiin Kööpenhaminan reissulla, että tilasin niitä nyt verkkokaupasta kolme lisää. Varjostimissa on minusta kivaa vintage-henkeä ja ne tuovat väriä ja iloa sisustukseen pienellä hinnalla.

Olen suunnitellut, että molempien lasten huoneisiin tulee katosta roikkumaan pienet varjostimet, ja sekä yläkerran aulaan, että meidän aikuisten makuuhuoneeseen tulisi isommat valaisimet kattoon.

Varjostimet on pakattu kauniisiin paperirasioihin, joille on helppo keksiä jatkokäyttöä.


 Nostellessani varjostimia esiin paketista ihmettelin kun pahvilaatikossa oli lisäksi kaksi lahjapakettia. Leukani meinasi loksahtaa sijoiltaan kun niiden sisältä löytyi kaksi kaunista keittiöpyyhettä, suloiset mintunväriset posliinivetimet, sekä vielä kolme tähdenmuotoista koristetta. Ilmeisesti lahjojen oli tarkoitus toimia korvauksena siitä, että kaikkia tilaamiani tuotteita ei ollutkaan varastossa vaan sovimme sähköpostitse, että sain tilalle korvaavat varsjostin mallit. En ollut tästä pienestä säädöstä ollenkaan pahoillani, joten kesti jonkin aikaa tajuta, miten pakkauksesta voi löytyä näin hienoja ylimääräisiä lahjoja. 

Voin siis tämän kokemuksen perusteella suositella oikein lämpimästi kaikille blogin lukijoille Rie Elise Larsenin verkkokauppaa :)


4 kommenttia:

 1. Ne on kyllä kauniita nämä Larsenin varjostimet. Antavat juuri sopivia valopilkkuja sinne tänne;) Minä en ole raskinut heittää noita paketteja pois, kun ovat sellaisenaankin kauniita;)
  En ymmärrä, miksei näitä Suomessa juuri kukaan nykyisin myy? Mutta onneksi nettikauppoja on maailma pullollaan, ja yleensä erittäin hyviä sellaisia, kuten totesit;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvelinkin, että Blogin lukijoista löytyy näiden ystäviä:) Ihan samaa olen ihmetellyt, että miten vaikea Rie Elise Larsenin tuotteita on löytää Suomesta.

   Poista
 2. Kiitos vinkistä! Pitää käydä kurkkaamassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verkkokaupassa on kyllä todella hyvä palvelu ja tietty ihania nuo tuotteet :)

   Poista