22.7.2014

Päärynäseinä
Kukaan ei varmaan jaksa enää lukea näitä mun maalauspostauksia, mutta en silti malta olla kertomatta tämän illan aikaansaannoksestani :D Maalasin nimittäin miehen ja minun huoneen päätyseinän Päärynä-värillä. Väri taittaa ihan aavistukseen vihreään, huoneeseen tulee vielä toiselle seinälle samaa maalia ja kahdelle muulle seinälle paperitapettia. Kurkihirren väriä emme ole vielä päättäneet, katsotaan sitä sitten kun huoneen muu väritys alkaa olla valmiina. Kuva on otettu oviaukosta, johon meillä on vanhat peilipariovet, jotka maalataan vihreiksi. Tämän meidän huoneen teema on värisuunnitelman mukaan metsä, joten muillekin pinnoille tulee metsän ja puiden sävyjä. 

8 kommenttia:

 1. Jaksaa lukea...

  Näyttääpä kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, että näyttää kivalta ja että jaksat lukea!

   Poista
 2. Kyllä jaksaa :) Mietin, että miltäköhän kyseinen maali näyttäisi mökillämme kellastuneiden ja tummuneiden hirsien päällä. Onko tuo hieman läpikuultava?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvin tämä peittää, tässäkin seinässä on vaan yksi kerros maalia, joten jos kahteen kertaan maalaisi, niin luulisin että peittää jo tosi hyvin. Meilläkin oli hirret jo ehtineet jonkin verran tummua, eikä männyn punertavaa sävyä jäänyt yhtään näkyviin. Tuntuu sopivan hyvin juuri hirsiseinään, tarttuu hyvin, mutta maalaaminen on todella nopeaa ja maali levittyy hyvin.

   Poista
 3. Siis nämähän on juuri niitä kirjoituksia, joihin ei kyllästy niin mitenkään! Antaa tulla vain! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että lukijoita vielä löytyy :) Luultavasti näitä maalausjuttuja nimittäin tulee aika usein lähiaikoina kun käyn huone kerrallaan koko talon läpi.

   Poista
 4. Kiva nähdä jo valmista pintaa teiltä - tosi hyvältä näyttää! Täytyykin laittaa korvan taakse tämä Country French.
  Ps. Uusimman postauksen varjostimien värit oli heRRRkulliset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että näyttää hyvältä :) tämä on niin mukava vaihe kun pääsee maalailemaan ja näkee valmiita pintoja. Tykkään tosi paljon näistä maaleista, eivät haise oikein ollenkaan ja tuntuu mukavalta sivellä kodin seinät aineilla, jotka ovat sekä ihmisille, että luonnolle turvallisia.

   Poista