29.4.2014

Maaleja saapunut!
Tänään saapui postissa pahvilaatikollinen Country French-maaleja. 
Aika hauskaa, miten helposti sain kuljetettua taloon maalit, joilla tullaan maalaamaan melkein 140 m2 seinäpintaa. Maalijauheet pusseissa eivät nimittäin paina juuri mitään verrattuna valmiisiin maaleihin ja metallipurkkeihin. Myös ekologisuuden kannalta hyvä kun maalien kuljetus sujuu postin kautta ja lähimmästä postista voi maalit hakea vaikka pyörällä polkemalla :)

Talossa on yläkerrassa muutama seinäpinta, johon pääsen jo maalaamaan. Varmaan ensimmäisenä aloitan mun ja miehen huoneesta. 
Valitsin meidän aikuisten huoneeseen Kaislaa ja Päärynää. Yläkerran aulan seiniin on tulossa Koivua ja yläkerran pikku-wc:n paneelit maalataan Kaislalla.
Alakerrassa maalaan kodinhoitohuoneen paneeleja sekä eteisaulan seinää Koivulla ja alakerran wc:n paneelit tulevat Muratilla. 


Taloon on siis tulossa värejä, rohkaistuin valitsemaan muutakin kuin valkoista! Palettini on kylläkin edelleen aika hillitty, alakerran wc:n paneelien vihreä Muratti taitaa olla väreistä tummin. Toivottavasi se sopii hyvin yhteen wc:n vaaleanpunaisen Toile de Jouy-puputapetin kanssa.
Talon värikartta näyttää painottuvan vaaleisiin metsän väreihin. Ja nehän ovatkin minulle ominpia värejä, eikä kukaan muukaan perheestäni niitä varsinaisesti inhoa :D

Yleensä mieheni ei ole halunnut ottaa juuri kantaa talon suunnitelmiin, mutta tällä kertaa sain hänet valitsemaan Country Frenchin värikartasta muutaman sävyn. Miehen suosikkia Koivua tuleekin sitten taloon moneen paikkaan, Koivu on ihanan utuisen lämmin harmahtava sävy, josta tulee minulle vahva mielenyhtymä Italian kirkkojen kalkkirappauksiin.6 kommenttia:

 1. Tulee varmasti upea kokonaisuus. Eihän noilla voi kuin onnistua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt mua on alkanut hieman jännittää miten kaikki pintamateriaalit, tapetit, värit ja huonekalut sopii yhteen. Mutta eikö se niin ole, että kun laittaa vaan kaikkea mistä itse pitää, niin eihän se lopputulos voi huono olla :)

   Poista
 2. Kylläpä on kaunis värikartta! Kutsuu maalaamaan! Kauniit värit olet valinnut, jään lukijaksi ja odotan innolla että valmista maalipintaa alkaa tulla ja saamme nähdä kuvia. Mukavuutta alkavaan viikkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja lämpimästi tervetuloa seuraamaan meidän kodinrakennusta :)

   Poista
 3. Onpa kauniita värisävyjä!

  Olkaa varovaisia,jos maalaatte itsestäänsyttyvillä väriaineilla. Minulla tuli mielleyhtymä teidän taloon,kun luin surullista uutista Pirkkalassa lauantaina palaneesta kauniista vanhasta, nuoren perheen kodista. Juuri sitä jotain kaunista mitä teidän talossa,oli myös tuossa aarteessa. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minuakin pysäytti nuo uutiset :( Minulla on usein liiankin luottavainen suhtautuminen siihen, että mitää pahaa ei meille tapahdu. Täytyy muistaa olla tarkkana.

   Poista