26.3.2014

Kuvia keittiön kaapistosta

Sain juuri Joels Hantverkin verstaalta kuvia keittiön kaapistostamme, tarkemmin sanottuna saarekkeesta.

Olen suunnitellut itse keittiön ja myös piirtänyt kaapistot. Keittiöstä tulee kokonaan koivupuinen ja laatikot ovat perinteisiä vetolaatikoita ilman kiskoja. 

Alaosaa kiertää korkea lista ja näkyviin jäävässä taka- ja sivuosassa on pelkistetty peilirakenne, joka oli Joelin idea. 

Kaapisto näyttää minusta tosi kauniisti tehdyltä ja juuri meidän taloon sopivalta. Tässä vielä linkki aiempaan blogimerkintääni keittiön suunnittelusta: klik

12 kommenttia:

 1. Näyttää todella upealta! Vau!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Silja, vierailin blogissasi ja linkitin sen tänne Pömpeliin :)

   Poista
 2. Voih tuollaisista piilosinkkaliitoksista ja kokopuisista kalusterungoista mä jäin vain haaveilemaan.... upeaa työtä! Edelleen ihastelen sitä pieteettiä, millä kotianne rakennatte. Vähän on jäänyt harmittamaan, että itse olin niin väsynyt ajattelemaan edes koko rakentamista projektimme alkumetreillä, että mm. keittiö mukaan lukien menimme helpoimman kaavan mukaan ja otettiin sitä, mitä keittiöfirma tarjosi. Hyvistä keittiöpuusepistä pitäisikin koota oikein lista joskus omaan blogipostaukseensa, että ihmiset enemmän hyödyntäisivät puuseppien työtä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on siitä hyvä tilanne, että talon suunnitteluvaihe kesti melkein vuoden, joten moneen yksityiskohtaan ehti paneutua hyvin. Aikajänne on vaan sen verran pitkä, että nyt tulee aina vähän yllätyksenä, että mitä sitä onkaan suunnitellellut joskus puolitoistavuotta sitten. Mutta tähän asti ainakin olen ollut tyytyväinen :)

   Poista
 3. Upean näköistä! Eihän tässä malta odottaa että teidän talo valmistuu...
  -Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna, niin kuin olen varmaan jo aiemmin kirjoittanutkin niin sinun tyylisi on yksi talon sisustuksen esikuvista :)

   Poista
 4. Anonyymi27.3.14

  Todella kauniit ovat. Oliko sille jokin erityinen syy, ettet halunnut laatikoita kiskoilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) Toivoin kaapiston rakenteesta yksinkertaista ja mahdollisimman kestävää. Meillä on täällä kotona joitakin n. satavuotiaita kiskottomia laatikollisia kaappeja, joiden laatikot edelleen toimivat kuin uudet. Toivon, että perinteinen malli kestää meilläkin vähintään yhtä pitkään ;)

   Poista
 5. Upeaa käsityötä, tarkoitettu kestämään. Hieno asia, että kädentaitajia löytyy, pelkästään nuo liitokset ovat ilo silmälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsintehdyssä kalusteessa jokainen yksityiskohtakin on kaunis, ei vain ulkokuori <3

   Poista
 6. Upea kaapit. Juurikin tuollaisesta kokopuisesta keittiöstä haaveilen myös seuraavaan keittiöpäivitykseen sitten joskus :D (in future). Elikkä noin juuri että laatikot uppoa rakenteen sisään. Minkä väriset kaapeistanne tulee? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaapit maalataan pellavaöljymaalilla vaalealla värillä, tarkan sävyn katson sitten kun keittiön muut värit alkavat olla selvillä.

   Toivoisin, että saisin keittiöön kestävät kivitasot, mutta täytyy vielä selvitellä niiden hintoja.

   Poista