22.3.2014

Ahkerointia kevätsäässä

Vuokra-asunnolla olen tehnyt kevätsiivousta ja valmistellut tytön syntymäpäiväjuhlia. Sillä aikaa kevään vaihtelevissä säissä ovat talolla miehet ahkeroineet kovasti.

Tällä viikolla muurari aloitti piippujen ja harkkoseinien muuraamisen kylpyhuone-sauna-wc-kodinhoitohuoneen ympärille. Isäni on tehnyt muurarin apumiehenä taas pitkää päivää talolla ja tänäänkin hommat jatkuvat taas aamuvarhaisella. Enpä tiedä mitä meidän talosta olisi tullut ilman isäpappaa, jolla on pitkä kokemus rakennushommista ja joka jatkuvasti huolehtii käytännön asioiden sujumisesta tontilla.

Ollikaisen miesten urakka meidän talon parissa alkaa pian olla valmis. Suurkiitos heille, rehtejä ja osaavia miehiä, joiden käsissä meidän perheen kotitoiveista tuli oikea talo.


Salin kuvassa näkyvän väliaikaisen tukipalkin kohdille on tulossa kakluuni, jonka kaakelit ovatkin jo kellarin lattialla järjestyksessä odottamassa uuninmuuraajaa.Alakuvassa näkymää eteissä, harkkoseinässä ovi kodinhoitohuoneeseen, oikealta puuttuu vielä wc:n harkkoseinä.


Miehen ja minun huoneen kattoikkunatkin ovat jo talolla. Ne asennetaan ensi viikolla. Odottelen jo miten kattoikkunat vaikuttavat meidän huoneen valoon ja tunnelmaan.


4 kommenttia:

 1. Kauniilta ja valoisalta näyttää, olette kyllä hyvässä vaiheessa jo talonne kanssa - kohta käsillä on se mukavin vaihe, kun pääsee näkemään valmista pintaa! Milloin teillä on ajatuksena päästä muuttamaan?

  ps. Taas olisi haastetta tyrkyllä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä tosi kiva vaihe rakennushommissa kun huoneita syntyy kovalla vauhdilla. Meillä ei ole oikein tietoa siitä milloin talo voisi olla muuttovalmis, kun taloon tulee aika paljon käistyötä vaativia juttuja loppuvaihessa. Toivotaan ainakin, että ennen Joulua päästää muuttamaan :)

   Kiitos haasteesta!

   Poista
 2. Talo valmistuu kovaa vauhtia. Osava ja toimelias isäpappa on kullan arvoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja myös talolle tulee paljon tunnearvoa :)

   Poista