28.2.2014

Rakennustarvikkeita Tallinnasta


Huomenna aamullä lähdemme miehen ja ison peräkärryn kanssa kohti Tallinnaa. Tarkoitus on käydä ostoksilla Tallinnan Majatohterissa www.majatohter.ee , ja paikallisessa kierrätyskeskuksessa sekä  etsiä rautakaupoista hanoja, lavuaarit ja wc-istuimet. Toivottavasti löytyy!

Varasimme huoneen vanhasta kaupungista, Hotel Telegraafista, luvassa on siis myös kaivattua kahdenkeskistä aikaa :)

Koska viikonloppu on kuitenkin rajallinen aika kiertää useampi kauppa, niin tein meille oikein aikatalun, josta selviää mihin aikaan kukin liike kulloisenakin päivänä on avoinna. 

Rakennusalan liikkeiden lisäksi haluaisin käydä myös vanhassa kaupungissa sijaitsevassa Chadossa, joka on kuulemma hyvä teekauppa (olen kauhea teehifistelijä) ja katselemassa jättimäisessä kauppakeskus Rocca al Maressa, jossa minua kiinnostavat eniten sisustusliike Muster ja lastenvaatteita ja sisustustavaraa myyvä Blue Harbour. 

Jos sunnuntaina jää ylimääräistä aikaa, niin ehdimme vielä katsomaan Parnu maanteen varrelle keskittyneitä kodinsisustus ja rakennusalan liikkeitä.


LAUANTAI

Saapuminen Tallinnaan klo 12.30

Mahdollisimman nopea siirtyminen Majatohtoriin, sulkeutuu klo 14
Väike-Patarei 5, Tallinna

Re-use Centre, sulkeutuu klo 16
Tatari 64, Tallinna

Rocca al mare:
Muster,
Blue Harbor
Avoinna:10-21
Paldiski mnt 102, Tallinna


SUNNUNTAI

Espak, avoinna 9-16
Viadukti 42

Ehituse ABC, avoinna 9-18
Peteburi tee 71, Tallinna

(Parnu maanteen liikkeet)

Chado tee-kauppa, avoinna 11-16
Uus 11, Tallinna

Laiva kohti kotia lähtee klo 16.308 kommenttia:

 1. Anonyymi28.2.14

  Hanat ja wc istuimet kannattaa kyllä jättää suosiolla vanhantavaran kauppiaille koska uusissa taloissa näitä tuskin tullaan hyväksymään kvv katselmuksessa varsinkaan kun ovat jo innostuneet tutkailemaan uutta CE vaatimustakin kuin piru raamattua. KVV laittee tulee olla hyväksyttyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, kyselin meidän vastaavalta mestarilta hanojen ja wc-pönttöjen vaatimuksissa, kuulemma uudet EU-alueelta ostetut eivät ole ongelma, mutta tosiaan kierrätyskeskus löydöt täytyy jättää muille.

   Poista
 2. Hyvää matkaa, hyviä ostoksia! Raporttia odotellessa!

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoista, matkaraporttia tosiaan odotellessa :) Rentouttavaa reissua, toivottavasti teette hyviä löytöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja hyvää viikonloppua teillekin!

   Poista
 4. Anonyymi1.3.14

  Noita Muster sisustuskauppoja on ainakin kaksi, toinen Rocca Al Maressa ja toinen Pärnu maantien varressa. Se Pärnun tien varressa oleva on paljon parempi ja isompi, esim tapetteja on hyllyssä valmiina iso valikoima. Sinne Roccan Musteriin en vaivautuisi varta vasten, eri asia, jos on sinne kauppakeskukseen muutakin asiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos neuvosta! Kävimme vinkkisi perusteella vielä Pärnu maanteenkin liikkeessä ja siellä olikin paljon enemmän katsottavaa :)

   Poista