10.10.2013

Vuokra-asunto ja bunkkeri


Vuokra-asunto on arkkitehtuuriltaan moderni noin 70-luvun rivitalon pääty. Pinnat ovat kuluneet, mutta aika siistit. Asuntoa maalattiin ja korjailtiin ennen kuin muutimme taloon.  Meidän huonekalut eivät erityisen hyvin sovi tämän tyyliseen asuntoon, ja koska tulevassa kodissa on tilaa yli kaksinkertaisesti tähän verrattuna, niin kalusteet ovat tänne liian isoja ja niitä on liian paljon. Mutta ei mua erityisesti mikään tässä asunnossa häiritse, kuitenkin kun tiedän, että muovimatot ja ahtaus on väliaikaista ja koko ajan tällävälin tontille nousee meidän ihan oma talo. 
Olohuone on yhdistelmä verstasta ja loikoilua, aika usein, esimerkiksi kun puhun puhelimessa, samalla ajatuksissani olen rapsutellut ovista maalia isot alueet :)


 Samaan aikaan tontilla, jos emme jaksa enää rakennushommia, niin nyt meillä olisi jo kiva (?) bunkkeri kattoa vaille valmis :) Bunkkerin seinät voisi vielä naamioida kivilohkareilla ja katolle laittaa ruohoa ja sammalta kasvamaan, niin tässähän meillä olisi todellinen, ympäristöön sulautuva, ekotalo :D 

Eiköhän me silti jatketa rakentamista, niin saadaan kuitenkin tuohon kellarin päälle se hirsitalokin.6 kommenttia:

 1. Ihanaa, että osaat sopeutua, ehkä jopa nauttia, väliaikaisuudesta. Niin moni kun vain harmittelee, ettei juuri nyt ole sitä mistä eniten haaveilee.

  Mielenkiinnolla seuraan teidän projektin etenemistä. On erilainen ja kunnioitettava lähtökohta rakentamiseen. Tsemppiä projektiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sippu kannustuksesta!

   Oon nauttinut talon suunnittelusta ja on myös kiva nähdä miten oma talo pikkuhiljaa rakentuu.

   Poista
 2. Jollei olisi tollaista "välitilaa", uusi ei ehkä tuntuisi niin mahtavan ihanalle sitten, kun sen aika koittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merja, aivan totta! Kodinhoitohuone ja kylpyamme eivät varmasti tunnu itsestäänselvyyksiltä kun olemme asuneet vuosia sellaisissa asunnoissa, joissa suihkussa käydään siirtämällä pyykkitelinettä sen verran sivuun kuin pystyy ja pyykit viikataan jossain lavuaarin nurkalla :)

   Poista
 3. Anonyymi16.10.13

  Hei,

  kertoisitko mistä tuo valosarja lastenhuoneessa on hankittu? :)

  -L-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   Olen ostanut tuon Amsterdamista, mutta olen kuullut, että Suomessa samanlaisia saa ainakin Stockmannilta, tuotenimi on La case de cousin paul.

   Poista