15.10.2013

Golly Bard - tapettimallit

Golly Bard- tapettimallit saapuivat vihdoin tänään Spoonflowerilta. Pitkä odottelu kuitenkin kannatti, sillä nämähän ovat juuri niin ihania kuin vain voin toivoa!

 Väripaletti, luontoaiheet ja herkkä siveltimenjälki - ihan kuin meidän kotia varten tehty. Vaikka tapettien tyyli ei ole kovin perinteinen, ne käyvät silti minusta hyvin vuoropuhelua vanhojen huonekalujen kanssa.


Runollinen "Sparrow and Spring Blossoms" ja karun herkkä "Twigs Natural" tuntuvat nyt siltä, että ne aika varmasti tulevat pääsemään meidän seinille, enemmän valinnanvaikeutta taitaa tulla siitä mitkä huoneet uudessa kodissa saavat nämä koristamaan seiniään. 


 Aiempi blogimerkintäni Golly Bardista löytyy tästä: Golly Bard

8 kommenttia:

 1. Aivan ihania!!!

  Olen niin luonto- ja etenkin puuhullu, että tykkään tosi paljon. Ja just niin kuin sanoit, niin herkkä siveltimenveto entisestään korostaa kauneutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän jännitti mitä mies ja lapset näistä pitävät, mutta onneksi kaikkien kolmen mielestä nämä ovat hienoja :)

   Poista
 2. Jännät, vähän hämmentävät tapetit, mutta sopivat ihanasti teidän tavaroiden kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä osa Golly Bard tapeteista kuvaa kuolleita lintuja, ne on aiheeltaan liian rankkoja mun makuun, mutta nämä kiltimmät ovat mun mielestä tosi kiehtovia.

   Poista
  2. Anonyymi16.10.13

   Onpa ihania! Tykkään varsinkin tuosta oksa-aiheesta. Sopivat tosiaan hyvin vanhojen huonekalujen rinnalle. Näkisin vaikka lastenhuoneessa tällaista tapettia. Kiitos taas loistovinkistä. T. Aamu

   Poista
  3. Hei Aamu, kiitos kivasta kommentista :)

   Tyttö pyysikin jo tuota varpustapettia omaan huoneeseensa, ajattelin tilata vielä lisää mallipaloja samasta mallistosta kun sieltä voisi löytyä sopiva myös meidän pojankin huoneeseen.

   Luulen, että oksatapetti menee meillä johonkin sellaiseen tilaan, että sitä näkee mahdollisimman paljon. Saliin se ei ihan sävyjensä puolesta taida sopia, mutta eteisalulassa ja yläkerran aulassa olisi varmaan sopivia seiniä.

   Poista
 3. Ovat tosi kauniita :) Mulle tulee tuosta puuaiheisesta kuviosta vahva lastenkirjafiilis, mutta en saa päähäni mitään tiettyä kirjaa. Hihkaisen, kun välähtää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ei mikään kauhean pelottava kirja :D

   Poista