27.9.2013

Golly Bard

Yökausien tapetti-googlaus on tuottanut tulosta. Nyt olen löytänyt tapettimalliston, jolla tekisi mieli vuorata koko talo lattioita ja kattoja myöten. Holly Ward Bimba on Virginialainen taiteilija, jonka töitä löysin Spoonfloverista.  Spoonflower on kyllä oikea pandoran lipas, mutta selaamalla ajan kanssa,  alkaa kaikenlaisten, enemmän tai vähemmän hienojen harrastelutöiden joukosta löytyä upeita pienten tekijöiden mallistoja. Spoonflower painattaa kuosit pvc-vapaalle, ekologiselle paperille.

Keräsin tähän muutamia Golly bard - malleja. Lisää Hollyn siveltimen jälkeä voi katsoa Hollyn blogista: Golly Bard`s Drawing Room ja  Spoonflowerista: Golly Bard`s shop on Spoonflower7 kommenttia:

 1. Täältä saa kyllä aina varmat tipsit! Ihan mahtavat tapetit jälleen kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on minusta vieläpä sellaisa, jotka tyyliltään sopivat sekä uuteen että vanhaan taloon. Tilaan tänään muutaman mallipalan ja kerron sitten miltä näyttävät.

   Poista
 2. Kiitos vinkistä, ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :) On ihan mahtavaa löytää ihan tuntemattomia käsityöläisiä ja taiteilijoita jostakin valtameren takaa, kun nykyyän netin kautta kaikkialta saa tilattua Suomee ihania juttuja.

   Poista
 3. Ovat kyllä tosi kivoja :) Spoonflower on mulle ihan uusi juttu. Pitää käydä kurkkimassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Spoonflowerissa kuva vaan voi myydä omia designejaan tai esim. tuotemerkittömiä vanhoja kuvia ja piirroksia kankaiksi, tapeteiksi tai lahjapapereiksi.

   Sopivien hakusanojen löytäminen voi olla aluksi hankalaa, löysin nämä muistaakseni hakusanalla "garden".

   Poista