15.8.2013

Yläkerran kylpyhuoneen puputapettiOstin viime yönä amerikkalaisesta verkkokaupasta tapetin meidän yläkerran pieneen kylpyhuoneeseen. Tapetti ei tule kuitenkaan ihan suihkunurkkaukseen vaan kuivalle puolelle. Mutta kuten arvata saattaa, kylpyhuonetapetti ei ole mitenkään ekologinen saati hengittävä, mutta samapa tuo koska vesieristetty seinä ei kuitenkaan ole mikään ekoratkaisu, laittaa siihen sitten mitä tahansa pintaan.

Olen jo pidempään etsinyt kylpyhuoneeseen Toile de jouy-tapettia, jonka voisi laittaa rintapaneelin yläpuolelle. Aiemmin kirjoitinkin tänne tapettitoiveitani, pitäisi olla eläimiä tai kasveja ja mieluiten puuterista punaista luonnonvalkoisella pohjalla. Sitten löysin York Wallcoveringsin Bunny Toile -tapetin. Rakastan tuota historiallista piirrosjälkeä, herkkiä kukkia ja ilmekkäitä pupuja -  hyvin englantilaista!

Punavalkoinen Toile de jouy- tapetti pienessä kylpyhuoneessa on sellaista tyyliä, josta haaveilen, mutta jotenkin olen ajatellut, että en rohkene miedän kotiin toteuttaa mitään niin visuaalisesti voimakasta ja  epäsuomalaista. 

Tapettirullat on nyt kuitenkin ostettu ja maksettu ja parin viikon aikana niiden pitäisi matkata valtameren yli tänne meille. 

16 kommenttia:

 1. Ihana kuosi, tulee varmasti upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,

   Itseäni hieman kauhistuttaa mitä tulikaan tehtyä... mutta toisaalta kylpyhuoneen seiniä ei kuitenkaan tule katseltua niin paljon kuin vaikka olohuoneen seinää, joten tuskin tuollaisiin suloisiin pupuihin ihan heti kyllästyy :)

   Poista
 2. Oi, ihanan näkönen tapetti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teea,

   Kiva saada tukea tähän päätökseen :D ,uskon, että meidän lapsetkin tulevat tuosta tapetista pitämään, ja kai mieskin sen kestää, laitetaan sitten johonkin muuhun tilaan jotakin miehekkäämpää ;)

   Poista
 3. Ihana tapetti!! Rohkeasti päätetty:)

  VastaaPoista
 4. Ihan älyttömän ihana tapetti! Mä olen kans tykästynyt toile de jouy - tapetteihin mutta en ole vielä alkanut niitä kartoittamaan. Mutta tuo on löytö, siinä kohtaa moni ihana asia. En malta odottaa nähdä sitä teillä seinässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toile-tapetit on kyllä aivan oma ihana maailmansa. Niihin tuntuu yleensä liittyvän sellainen hienostunut iloisuus ja hieman humoristinenkin lähestymistapa aiheeseen, mutta kuitenkin klassisessa muodossa ilmaistuna.

   Löysin näiden etsintöjen aikana niin kiinnostavia muitakin kuoseja, että tekisi mieli laittaa vielä jonnekin muuallekin taloon niitä.

   Poista
 5. Mulla on nyt vähän kiire,mutta tulen vielä uudestaan lukemaan kaikki tekstisi.

  Sulla on ihan mahtavia ajatuksia. Luonnollisesti sen takia, että olen niin samoilla linjoilla. Todella mielenkiintoista ja inspiroivaa!

  Tuo tapetti on kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vertaistuki on niin tärkeää kun tehdään päätöksiä, jotka eivät ehkä vastaa yleistä käytäntöä :)

   Onneksi meitä samoin ajattelevia on jo aika monta ja netin kautta voidaan pitää yhtä!

   Poista
 6. Anonyymi16.8.13

  Mahtava tapetti ja hieno löytö tuo York Wallcoverings! Mitä kautta tilasit tapetteja ja hankitko ensin näytepalaa vai lähditkö soitellen sotaan? ;)

  -Ninsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin tapetin täältä: www.interiorplace.com

   Olin niin innoissani pupuista, että tilasin vaan suoraan 4 rullaa ja toivon nyt, että tapetin struktuuri ei ole mikään karsea kohokuvio :D   Poista
 7. oii..miten söpö tapetti, tosi nätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Seikku ja tervetuloa lukijaksi :)

   Poista
 8. Tosi ihana tapetti, kivaa nähdä sitten miltä se näyttää paikallaan :) Iloista päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna!

   Ja mukavaa kun tulit vastavierailulle :)

   Poista