14.8.2013

Tapaaminen pihasuunnittelijan kanssa


Kävin tänään sateisessa säässä pihasuunnittelijamme kanssa katsomassa tonttia ja juttelimme sitten meillä kotona pihan mahdollisuuksista ja toiveistamme. Kirsi Tuominen on hortonomi, opettaja ja puutarhakirjailija, hän on kirjoittanut esimerkiksi kirjan "Kaikki kompostoinnista". Kirsille myös Keski-Euroopan puutarhat ja suomalainekin perinnepiha ovat tuttuja asioita, joten hyvin luottavaisin mielin ja innoissani odotan nyt mitä Kirsi meidän pihalle suunnittelee. 

 Esittelin Kirsille myös Pinterestistä "Food and Gardening"- boardiani, kerrankin Pinterestistä oli todellista hyötyä kun tajusin sen toimivan hyvinkin kattavana leikekirjana siitä tyylistä ja tunnelmasta, jota meidän pihaan toivon. 

Toivomuslistallani ovat ainakin potager, kaunis harmoninen kulku portista talolle, klassista muotokieltä, perinnekasveja ja muutenkin talon tyyliin sopiva ekologinen puutarha.  Puhuimme myös Kirsin kanssa meidän budjetista ja siitä että pihaa tullaan rakentamaan hiljalleen ja omin voimin.

Seuraavan kerran tapaamme Kirsin kanssa jo ensiviikolla, jolloin katsomme Kirsin piirtämiä luonnoksia. Pihasuunnitelma tehdään nyt aika nopealla aikataululla, koska tarvitsemme sen jo rakennuslupahakemuksen mukaan.


2 kommenttia:

 1. Anonyymi14.8.13

  Hei! Mielenkiintoinen blogi sinulla - kiitos kun jaat näitä asioita! Meillä on haaveissa jotain samantyyppistä ja siksi onkin mukava seurata teidän projektia. Ihania nuo huonekalulöytösi ja tämä puutarhajuttukin kuulostaa kivalta, mitä suunnittelija keksiikään! Paljon tullut vinkkejä ja ideoita itsellekin, kiitos paljon ja tsemppiä! - Aamu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Aamu,

   Kiitos rohkaisevasta viestistäsi ja mukavaa, että olet löytänyt tänne blogiin!

   Toivonkin, että tämä blogi voisi auttaa samantapaisista asioista kiinnostuneita löytämään tietoa ja hahmottelemaan omia suunnitelmiaan :)

   Poista