13.8.2013

Kylpyhuoneen peruslaatta ja laastiseinä


Sköna hem-lehden kuvagalleriassa löytyi kuva sellaisesta kylpyhuoneen seinästä, jonka toteutusmahdollisuuksia olen miettinyt. Eli tuollainen edullinen peruslaatta kylpyammeen lähistöllä ja suihkujen takana ja osa seinäpinnasta laastia. Tuollaista valkoista laattaa oli Bauhausissa myynnissä alle 10e/m2 ja sävyvaihtoehtojakin oli, sekä mattapintaa ja kiiltävää. Puskuun ladottuna ihan tavalliseen laattaseinäänkin tulee minusta vanhanaikainen fiilis. Mahdollisesti laatoituksen reunat, ainakin yläreunaan jos laatoitus tulee nurkasta nurkkaan,  voisi vielä viimeistellä sopivalla listalla, ehkä pelkistetysti ohuella tummanharmaalla tai sitten ihan samalla valkoisellakin.

 Antiikkinen lampettikin minulla on jo odottamassa kylpyhetkiä :)6 kommenttia:

 1. Toi seinä voisi yhtä hyvin olla tadelaktia tai jotain designbetonia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon noita vaihtoehtoja katsellut, mutta hinnat tuntuu pompsahtavan ylös jos käyttää jotakin trendikkäämpää pinnoitetta. Tadelak olisi tietty ihanin, mutta siinä sama homma, eli budjetti rajoittaa.

   Poista
 2. Aivan ihana! Tuosta tulee mieleen jonkun historiallisen hotellin kylpyhuone. oih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri sellaista tunnelmaa aina ihailenkin. Yritän aina valita matkoilla meille jokun oikein vanhassa rakennuksessa olevan klassisen hotellin ja sitten fiilistelen antaumuksella kaikkia yksityiskohtia. Nytkin Venetsiassa katselin pitkään miten kylpyhuoneen laatoituksen reunat oli viimesitelty :)

   Poista
 3. tuo kylpyhuone miellyttää myös minua. teil tuntuu olleen mahtava matka, itse pidän kovasti Donna Leonen dekkareista ja haaveilen matkasta Venetsiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Venetsiassa tuli heti tunne, että haluan päästä sinne vielä uudelleen. Pidän paljon myös Roomasta, jossa olen ollut muutaman kerran, mutta Venetsia on niin oma maailmansa, ja niin täydellinen kokonaisuus "vanhaa maailmaa", että se vei kyllä täysin mun sydämen.

   Poista