2.8.2013

Arvoisa Mamselli, tervetuloa kotiin!


Olen seuraillut Huuto.nettiä viimeaikoinana tavallista aktiivisemmin. Tuolien lisäksi olen 
etsinyt seinäkaappia tulevaan alakerran wc-tilaan. Koetamme onnistuuko wc-tilojen kalustus ilman uutena ostettavia kiintokalusteita.

Tällainen iso ja ylväs kaappirouva sitten löytyikin varsin mukavaan hintaa ihan täältä meidän kotiseudulta. Klikkasin kaapin Osta heti-hintaan, koska en uskaltanut jäädä odottelemaan ehtiiko joku muu maksamaan täyden hinnan.

Kaappi on sen verran suuri (korkeus n. 96 cm), että sopii hyvin myös ihan lattiakaapiksi. Musta väri on aika kivan dramaattinen, meillä ei taida olla ennen ollutkaan mustia huonekaluja, katsotaan miten väri sopii sitten uuteen kotiin.
15 kommenttia:

 1. Mikä kaunokainen! Meillä on myös hakusessa kaappi keittiöön, kunhan saadaan remppa käyntiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netin kautta kun tekee kauppaa, niin ikinä ei ihan tiedä mikä siellä noutaessa odottaa, mutta tämä kyllä lunasti heti odotukset.

   Suosittelen etsimään näitä vanhoja tavaroita Huutiksen antiikki-osastolta, suurin osa meidän huonekaluista on sitä kautta löytyneitä, ja moni kaappikin mahtuu Matkahuollon kautta kulkemaan :)

   Poista
 2. Kyllä se onnistuu, meilläkin on vessa ilman valmiskalusteita tehty. Vanha lavuaari upotettiin ihanaan vanhaan kaappiin ja seinällä on vaan itsetehdyt hyllyt. Hyvin toimii! p.s mekin oltiin viime viikonlppuna Tammisaaressa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla, että olette saaneet kivan vessan niinkin. Olen ajatellut, että alakerran isosta vessasta saisi kodikkaamman jos siellä olisi oikeita huonekaluja. Tila kun on väkisin iso nykyisten rakennusmääräysten takia, meille kyllä välttäisi ihan pikkuinenkin vessa.

   Poista
 3. Valtavan kaunis kaappi ja tosiaan mikä dramaattinen väri! Uskomattoman hieno löytö myös edellisessä. Mukava, että olet löytänyt sellasta, mistä olet haaveillut;;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä tosin alkaa tämä pieni vuokra-asunto näyttää uhkaavasti romukaupalta, kun näitä löytöjä on tullut lähiaikoina niin paljon ettei kaikkia ole saanut oikein ilmavasti aseteltua :) Mutta en kyllä valita, ihania esineitä, joilla omat tarinansa ja salaisuutensa.

   Poista
 4. uskonpa et ihastut viel siihen isoon vessaan, sitä saa hiukan sisustettuakin istuntojen iloksi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olen jo alkanut hieman lämmetä ajatukselle, että siitä saisi sellaisen viihtyisän huonemaisen tilan, useinhan vieraat näkevät talosta melkein ensimmäiseksi wc:n, ainakin lasten kanssa usein käydään ihan ekana vessassa :) Niin senkin takia tuohon alakerran wc:n viihtyisyyteen on kiva kiinnittää huomiota. Olen jo katsonut sinne tapetteja, jotka sopisivat yhteen tuon kaapin kanssa.

   Poista
 5. Wau! Ihana kaappi! Onko siinä vielä tuossa alaosassa 2 laatikkoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, alhaalla on kaksi tuollaista kauniisti toteutettua vedettävää puulotaa, välillä vanhat laatikot on ihan venkuroita, mutta nuo vieläpä toimivat ihan sulavasti.

   Poista
 6. Voi miten hieno juttu! Sinne saa vaikka mitä tarpeellista jemmaan :)

  VastaaPoista
 7. Kaunis kaappi!! Ehkä tiedätkin jo, mutta kuvasta päätelleen tuo sävy näyttää kimröökiltä. Olen juuri perehtynyt asiaan, kun löysin meidän tilalta kimrööki-pigmenttiä (syntyy palamisen sivutuotteena = noenmusta). Valkoiseen sekoitettuna siitä tulee tumman siniharmaan sävy esille. Todella kaunis väri se on, itse aion käyttää sitä vielä paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tykkään kanssa! Nuo perinteiset pigmentit on vieneet mut mennessään, talon seinään en ehkä itse tohdi maalia sekoittaa, mutta pienempiä juttuja on ihana maalata omilla maaleilla ja sävyillä.

   Poista
 8. Voi, miten kaunis kaappi! Meilläkin on tavoitteena saada vessaan vanhat kalusteet. Toivottavasti onistumme löytämään ainakin sopivan vanhan kaapin lavuaaria varten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että vanhoja patakaappeja ainakin voisi löytää allaskaapiksi, ne ovat yleensä tarpeeksi syviä ja 1900-luvun alun patakaapit eivät edes ole pahan hintaisia.

   Poista