6.7.2013

Sopimus talovalmistajan kanssa

Voin ilokseni kertoa, että neuvottelut talovalmistajien kanssa on nyt saatu päätökseen ja olemme valinneet taloksemme massiivihirrestä valmistettavan ekologisen WoodMood-talon. 

WoodMood-talomme valmistaa Ollikaisen hirsirakenne. Massiivihirsikehikon saumaeristeeksi tulee pellavanauha, lisäksi taloon tulee sisälle muutamia hirsiseiniä ja muihinkin talon rakenteisiin käytetään luonnonmukaisia materiaaleja.

Näissä linkeissä lisää tietoa WoodMood-taloista ja Ollikaisen hirsirakenteesta: 


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mukavaa nyt kesälomailla kun tämä asia on päätetty.

   Poista
 2. Hei,

  saako udella, ketä muita oli kilpailussa mukana? Oletteko ollet tyytyväisiä hirsiin? Onko noissa WoodMood -taloissa jotakin erikoista vrt muut hirsitalot?


  Olisi muuten todella mukana saada pohjapiirrustusta talostanne, kun katselee noita kuvia ja yrittää ymmärtää vähän mittasuhteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan kyllä oltu erittäin tyytyväisiä taloon ja palveluun! Woodmood oli ainoa firma, joka otti kunnolla tosissaan meidän ajatukset ja toiveet ja saatiin juuri sellainen talo kuin toivottiin. Yllättävän paljon tuli tarjouspyyntövaiheessa vastaan vähättelyä ja sellaista naureskeluakin meidän suunnitelmille. Muita hyviä vaihtoehtoja meillä oli Luoma ja Finn-lamelli.

   Talon piirustukset olemme päättäneet pitää pois blogista ja muutenkaan emme ole antaneet niitä eteenpäin vaikka kyselyjä tulee viikottain.

   Poista