7.6.2013

Valmis!

... siis paperilla :) Eilen katsoimme arkkitehdin kanssa luonnoksiin viimeiset muutokset. Huh, levollinen ja hyvä mieli kun pohja ja julkisivut ovat valmiin näköiset -  talossa on nyt kaikki niin kuin pitääkin ja muutama sellainenkin ihana yksityiskohta, joista en uskaltanut edes tosissani haaveilla. 

Seuraavaksi sitten käytännön asioiden järjestelyä, saimme toisilta alueellemme rakentavilta neuvon, että työmaasähkö pitää tilata hyvissä ajoin ja yritämme muutenkin saada nyt ennen heinäkuun kesälomia talon asiat hyvälle mallille.

6 kommenttia:

 1. Jännittäviä aikoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilahduin tosi paljon kun huomasin, että olette käyneet kommentoimassa, täällä blogissa on ollut viimeaikoina aika hiljaista ja olen jo epäillyt lukeekohan tätä enää kukaan :D

   Tuntuu, että meille tämä hitaampi aikataulu on ainoa mahdollinen, haluan ymmärtää ne asiat, joita tässä tehdään ja kartalla pysymiseksi tarvitsen aikaa selvitellä asioita. Ja myös talon suunnittelussa aika on tehnyt tehtävänsä, on ollut aikaa miettiä jokainen huone kerrallaan ja ne kohdat, jotka jollakin tavalla ovat epäilyttäneet, ovat ajanmyötä muovautuneet paremmiksi.

   Poista
 2. Oi ja vau, miten upealta mahtaakaan tuntua. Siitä se vähitellen alkaa konkretisoitua ja miten kivaa, kun tuntee saavansa vielä vähän jotain enemmän kuin mitä uskalsi odottaakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen iloinen, että teimme keväällä päätöksen ottaa arkkitehti tähän mukaan, vaikka itse tiesin millaisia näkymiä ja mittasuhteita toivon taloon, niin en oikein osannut konkretisoida tiloja aivan sellaisiksi kuin olisin halunnut.

   Arkkitehdilla on ollut minusta todella hieno näkemys meidän talosta, hän esimerksi suunnitteli meille valoisan avaran olohuoneen puutarhan puolelle, jossa on korkea ikkunarivistö ja lasipariovet puutarhaan.

   Poista
 3. Kiva kuulla! On se uskomatonta,kun oma muotti selkiintyy. Siitä on hyvä jatkaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on meille tällainen esimmäinen selkeä virstanpylväs, vaikka suunnittelu on ollut hyvin mielenkiintoista, on myös helpotus, että sen osalta jotakin on saatu valmiiksi :)

   Poista