2.6.2013

Metsä


Käyn tontilla usein monta kertaa viikossa. Minusta on mielenkiintoista tutkia tonttia ympäröivää metsää, katsella maisemia ja vain hiljaisuudessa tutustua uuteen kotipaikkaan. On ollut ilo seurata mitä kaikkea lumen alta kevään aikana paljastuu. Ja nyt, kesän alussa,  metsämaasta on noussut paljon lisää uusia ihania yllätyksiä. Puolukat kukkivat, villivadelmat kasvattavat uusia versojaan ja monet metsäkukat värittävät kallioniittyä.

Tunsin jälleen tänään metsän hartaan tunnelman. Olen niitä joille metsä on kirkko ja olen kiitollinen, että saamme rakentaa kotimme tällaisen metsän reunalle. Vastuu tuntuu myös suurelta, en halua tuhota luontoa, vaan haluamme rakentaa talon ja pihapiirimme osaksi luonnon kokonaisuutta.


2 kommenttia:

  1. Samat täällä. Jokainen mätäs omalla tontilla tuntuu rakkaalta ja ah niin arvokkaalta. Käyskentely ja tutkailu on tarpeellistakin, kun rakentaa uutta - suunnitelmat kiteytyvät ja jalostuvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt tuntuu juuri siltä, että mitä vähemmän pihaa täytyy myllätä, sitä parempi. Ja nyt näen selkeästi miten haluasin talon asettuvan osaksi maisemaa, katsotaan miten onnistumme :)

      Poista