19.5.2013

Kylässä

Ystäväni uusi koti on kaunis selkeäpiirteinen 20-luvun puutalo. Taloon kuuluu laaja puutarha, jossa villiintyneet kriikunat ovat juuri aloittamassa kukintaa. Talo ei ole suuren suuri, mutta siinä on kaikki tarpeellinen. Pihasaunan lämmön lempeys, lautalattia varpaiden alla ja vanhojen ikkunoiden läpi heijastuva alkukesän valo.6 kommenttia:

 1. Ah, ihanan harmoninen, vaalean harmaa ja kerma, kauniit yhdessä (niin kuin noissa inspiraatiokuvissasikin). Meillä tuli niillä keittiön lattiat ja seinät ja tykkään kovin, mutta oon niin kaksonen, että en pysty pidättäytymään kokonaan poissa väreistä ja noin eteerisessä tyylissä. Eli muualla on muuta :) mutta ihan hyvä niin, pääsenpä toteuttamaan kaikkia puoliani! Onko tuo ystäviesikin talo siis hedän rakentamansa ja uusi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talo on siis vanha, mutta hänelle uusi, olimme juuri viikonloppuna siellä tupaantuliaisia viettämässä :)

   Mua on alkanut viehättämään myös kerma + puhtaampi valkoinen, vaikka yleensähän eri valkoisen sävyjä neuvotaan olemaan yhdistämättä.

   Poista
 2. Ihana portaikko ja itse tykkään aina noista portaikon alle tulevista komeroista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuonne komeroon on rakennettu ihan pieni tosi söpö wc, josta oli pikku-ikkunakin ulos. Oli taas hauska huomata miten ihan pienet tilat voivat tuntua paljon paremmilta ja kodikkaammilta kuin nykystandardien mukaiset tilavat spa-osastot :)

   Poista
 3. Kaunis koti ja miljöö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä vierailusta sain taas inspiraatiota Pömpelin sisäpintojen materiaalien ja värien miettimiseen, ja innostuksen laittaa meillekin pihaan kirsikkaa tai kriikunaa kasvamaan villin pensasmaisesti tontin reunaan.

   Poista