21.5.2013

Keltainen talo


Viime päivät olen ihastellut tätä Gård&Torp-lehden kuvaa. Säterin päärakennus on tässä kuvassa keltainen, tämä väritys on ollut talossa n. 1870- vuodesta lähtien, mutta nykyiset omistajat olivat maalanneet talon punaisella. Minusta tämä vanha väritys on upea ja miten hyvin se sopiikaan talvisen kartanonpuiston sävyihin.

2 kommenttia:

 1. Anonyymi1.6.13

  Hei!

  Mielenkiintoinen blogi sinulla. Vanhat talot ovat intohimoni, joten kiinnostavaa nähdä kuinka tehdään uusi talo vanhan talon malliin:-)
  Teidän piirrustukset muistuttavat Siltakulma- blogin taloa. Olenko oikeassa? Miksei asiasta ole mainintaa missään?

  Jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jaana,

   Mukavaa, että löysit tänne!

   Taloprojektissa on paljon asioita, joita en käsittele täällä blogissa, suuri osa asioista on sellaisia, jotka tuskin kiinnostavat ketään ja jotkut taas sellaisia, jotka koen yksityisiksi asioiksi.

   Blogissa ei ole talomme piirustuksia, ainoastaan jokin aivan alkuvaiheessa piirtämäni luonnos. Talon suunnittelee palkattu arkkitehti, ja talosta tulee aivan uniikki.

   Olen pitkällä aikavälillä tutustunut useisiin kymmeniin vanhoihin taloihin ja jos olen käyttänyt alkuvaiheen luonnostelussa tarkemmin jonkin vanhan talon piirustuksia, olen kysynyt siihen luvan talon omistajilta.

   Toivottavasti jatkat blogin seuraamista jatkossakin, vähään aikaan ei ole ollut paljoa raportoitavaa, mutta taloprojektimme kuitenkin edistyy koko ajan, hitaasti, mutta varmasti :)

   Poista