14.2.2013

Meidän puusohva


Nyt se sohva löytyi!
 Huuto.netistä tänään huudettu. Aika tiukille meni sohvan löytyminen. On paljon mukavampaa ajatella, että uudessa kodissa on nyt sohva valmiina kuin että pitäisi kaiken muun muuttohässäkän lisäksi vielä Suomessa alkaa etsiä sohvaa. 

Tarkoitus olisi pitää sohva puupinnalla, noista vaaleista läikistä en osaa oikein kuvasta sanoa mitä ne ovat, ehkä vain maalinpoiston jälkiä. Myyjän mukaan sohva on ikäisekseen ok kunnossa ja tervettä puuta.

Myyjä ei tosin ole vastannut mun aamulla kaupan sulkeutumisen jälkeen lähettämään meiliin vielä mitään, tämä on niin hieno sohva, että olisi suuri pettymys  jos kaupat menisivät jostakin syytä pieleen. Vaikka tiedän kyllä, että kaikki eivät ole koko ajan koneen ääressä katsomaassa meilejä, eli oikeasti ei mitään syytä vielä huoleen.


12 kommenttia:

 1. Ihana sohva! (Kittiä?)

  a

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Voisikohan kittiä olla noin joka puolella, yritän tihrustaa tuota kuvaa, mutta en saa mitään käsitystä onko se vain värieroa, vai jotain tököttiä. No kohtahan se selviää kun pääsen paikanpäälle tutkimaan :)

   Poista
 2. Upea löytö, onnea siitä. Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, aina välillä löytyy juuri se minkä on sielunsilmin jo nähnyt :)

   Poista
 3. Oi ihanaa! Löysitte puusohvan! Tuo on kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Myyjänkin on jo saatu kiinni ja sohvan kuljetus on jo sovittu tämän viikon sunnuntaiksi.

   Poista
 4. Ihana, onnea huudosta! Meillä on varastossa samantapainen odottamassa vain mun maalausta. Voi kun saisin sen jo tehtyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, tällaiset vanhat tavarat tuo kotiin hyvää tunnelmaa ja nämä puusohvat on vielä tosi monikäyttöisiä: käyvät sängyksi tai jopa kaksi voi mahtua nukkumaan, tai sitten keittiöön pöydän ääreen sohvaksi tai olohuoneeseen loikoiluun.

   Poista
 5. Hieno talonpoikaissohva, onnea ostokselle.
  Xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! nyt kun sohvaan on jo päästy loikoilemaan, niin olen kyllä tähän löytöön hyvin tyytyväinen: kauniita yksityiskohtia ja hyvin vankkaa tekoa.

   Poista
 6. Vaikuttaa olevan kittiä. Kannattaa varmistaa ettei sohvaa ole käsitelty lipeällä. Sen verran kovalla kädellä näyttää olleen käsittelyssä. Myöskin uudet kitit voivat olla niin kovaa tavaraa, ettei esim. pellavaöljymaali tartu pintaan :(

  t. huonekalurestauroija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähempi tarkastelu paljasti, että sohvaa on vaan raapattu aika kovaa noista vaaleista kohdista, ja alta on paljastunut vaaleampaa puuta.

   Onneksi näin, sillä sohva on ihan tukeva ja hyväntuntuinen, eikä sille nyt tarvitsekaan alkaa tekemään mitään, suoraan käyttöön vaan! :)

   Poista