22.1.2013

Suomen terveisiä

Sain tänään Suomesta viestin, että Pömpelin tontin raivaus on alkanut. Jee!

Miehenkin kuulumiset Suomen matkalta olivat hyviä. Tässä vaiheessa en voi näin julkisesti paljoa kertoa mitä olemme myyjien kanssa neuvotelleet, mutta yleisesti: muutama paketeista tuntuu vastaavan erityisen hyvin toiveitamme, sekä materiaalien ja asennuksen, että yrityksen vastuuasioiden, luotettavuuden ja asiakaspalvelun osalta.

Todennäköisesti teemme valinnan kolmen yrityksen välillä. Ensin teemme erillisen sunnittelusopimuksen, jonka jälkeen piirustusten valmistuttua teemme valinnan talotoimittajasta.

Tällä hetkellä toivon erityisesti löytäväni suunnittelijan, joka ymmärtäisi millaista taloa toivomme ja joka osaisi viedä talon suunnittelua eteenpäin, tuntuu nimittäin siltä, että itsekseni en pääse enää oikein talon kanssa pidemmälle ja että nyt olisi hyvä hetki antaa talon suunnittelu ammattilaiselle.

Huonekalujen hankinnan kanssa sitä vastoin pääsen oikein hyvin eteenpäin, ennemmin pitääkin vähän yrittää pitää järjen ääntä mukana kun huutiksessa on nyt aika monta kivaa antiikkihuonekalua myynnissä. Olen nyt huutanut yhtä sivustavedettävää, kauppa menee parin päivän päästä kiinni, toivotaan ettei hinta nouse liian korkeaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti