11.1.2013

NeuvottelujaLaitoin tähän alkuun tuollaisen nuutuneen kuvan, jonka olen kuvannut yhdessä lempiravintolassani täällä Amsterdamissa. Nyt on ollut aika paljon talomyyjien kanssa neuvotteluun liittyviä asioita, mutta kaikki on mennyt hyvin.

Polar House ilmoitti tänään, että heillä ei ole mahdollisuuksia toteuttaa meidän taloa. Saimme heiltä kuitenkin koko ajan hyvää palvelua ja minusta oli mukavaa, että he suoraan ilmoittivat tässä vaiheessa, että ei onnistu, eivätkä yrittäneet esim. väenvängällä tarjota aivan erilaisia materiaaleja tai ihan erilaista taloa.

Meillä on nyt sovittuna neljä tapaamista miehen Suomen matkalle. Ja kolme tai neljä muuta myyjää on vielä antamassa alustavia tarjouksia tai sopimassa tapaamisia.  Olen tosi iloinen siitä miten hyvää palvelua olemme kaikilta saaneet ja kun itse vaan olen aktiivinen, niin tämä vaihe tuntuu edistyvän hyvin.

 Aika paljon sain tänään asioita valmiiksi ja nyt taitaa olla vähän hengähdystaukoa taloasioissa ennen kuin mies lähtee Suomeen tapaamaan myyjiä. 

Rauhallista yötä kaikille!

4 kommenttia:

 1. Jaksaisitko blogata välikevennykseksi Amsterdamin sisustusliike- (antiikkiliike/kirppari)vinkkejä ja muutaman ravintolasuosituksen? Tai laittaa vaikka s-postilla? Me käydään melkein vuosittain Amsterdamissa ja meillä on tietyt suosikkipaikat, mutta aina olisi kivaa kuulla uutta.

  Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hattarassa me ollaan Ninjan kanssa tallenneltu jotain omia Amsterdam-vinkkejä.

   http://cottoncandy-hattaraa.blogspot.fi

   A

   Poista
  2. Voin kyllä neuvoa täältä muutamia kauppoja ja pari ravintolaakin, siinä menee kyllä jonkinaikaa ennen kuin saan tehtyä niistä postauksen koska olen ihan surka muistamaan mitään nimiä, joten mun täytyy käydä tarkastamassa ensin minkänimisiä kauppoja ne on ja millä kadulla ne ovatkaan. "pieni kauppa ruskean sillan takana" ei taida ihan riittää vinkiksi :)

   Poista