31.1.2013

Kurkistus sisustussuunnitelmaanPömpeliin tulee monta paneeliseinäistä  komeroa vanhoilla ovilla. 

Suurinosa seinistä on puupanelointia, sisustuksen päävärit ovat neutraaleja vaaleita. Harmaan ja valkoisen sävyjä. 

Keittiöön tulee posliiniallas. 

Kylpyhuoneeseen tulee tassuamme ja tumma lattia, vinoonladottu ruutulattia on minusta kaunis, ja sen voisi toteuttaa yksivärisenä.Kuvat blogista Julias vita drömmar

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivan harmoniselta.
  Edellisessä postauksessa oli myös asiaa! Mekin olemme koittaneet toteuttaa tätä meidän unelmaa kestävillä/korjattavilla,mielellään kierrätetyillä materiaaleilla. Mutta kyllä meillä on tekniikkaakin, helpottamassa arkea... Kiva lukea juttujasi!

  VastaaPoista
 2. Tassuammeet ovat ihania, samoin vinoonladotut ruutulattiat! Minultakin iso peukutus korjattavien materiaalien ja uusiokäytön puolesta.

  VastaaPoista
 3. Onpa mielenkiintoinen projekti teillä :) Tassuamme on kyllä yksi parhaista asioista mitä voi taloonsa laittaa. Siellä ei tarvitse joka päivä ottaa täysimittaista kylpyä niin vettä säästyy ja arkikäytössä se toimii loistavana suihkualtaana jos ei ole muuta suihkutustilaa. Vedet valuvat suoraan viemäriin ja vain roiskevedet päätyvät lattialle.Niin ja jos ei ole saunaa niin mikään ei ole ihanampaa kuin ottaa kuuma kylpy. Amme on siis käytännöllinen ja kaunis valinta ;)

  VastaaPoista
 4. Pihi nainen ja Wanhan Wallankumous, jostain syystä tassuammeet on olleet mun mielestä aina tosi ihania ja se on yksi niistä hankinnoista, joka ihan varmasti Pömpeliin tulee. Joistain jutuista voi tinkiä, mutta ei tassuammeesta!

  Vielä kun löytyisi sellainen sopivan viehkeä, muttei kuitenkaan liian pröystäilevä malli, tai kaikista mieluiten oikeasti vanha, mutta hyväkuntoinen.

  VastaaPoista