16.12.2012

Rekkalastillinen antiikkikaappejaTai ainakin kaapit lastenhuoneisiin aiomme ostaa täältä Amsterdamista. Kävin tänään katsomassa kahdessa antiikkikaupassa millaisia kaappeja heillä olisi tarjolla. Hollantilaisen antiikin hinnat olivat halvempia kuin vastaavien  esineiden hintataso Suomessa. Varmasti maaseudulta saisi täällä vanhaa tavaraa vielä reilusti halvemmallakin, mutta eivät nämä Amsterdaminkaan hinnat kovin pahoja olleet. Vielä en kuitenkaan ostanut mitään, koska tavaran kuljetus ja säilytys täällä kanavien ja kapeiden talojen kaupungissa on hieman haastavaa.  Ylläolevan kuvan kaupan nimi oli hollantilainen ja  ehdin sen jo kotimatkalla unohtaa, mutta Joulun jälkeen aion mennä sinne kunnolla tekemään kauppoja.
Itämaisia antiikkikaappeja on myynnissä Raw materials-kaupassa ja kaksi kaunista pienempää vitriinikaappia olin jo vähällä varata, mutta päätin sitten odottaa, jos vaikka heilläkin olisi tammikuussa alennusmyynnit. Itämainen antiikki on täällä hollantilaista kalliimpaa, mutta silti hinnat olivat Suomeen verrattuna halvempia. Vasemmalla näkyvä kermanvärinen vitriini olisi ihana tytön huoneeseen, toivotaan ettei kukaan ehdi ostamaan sitä ennen meitä.


8 kommenttia:

 1. Anonyymi26.12.12

  Aivan ihania vitriinikaappeja! Toivottavasti saatte tuon valkoisen,se on upea!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Huone voi minusta muuten olla aika yksinkertainen jos kaappi on noin koristeellinen ja kaunis. Onneksi siellä oli pari muutakin yhtä kivaa kaappia kuin tuo valkoinen, yksikin oli ihana kulunut mintunvihreä kahdella metallisalvalla varustettuna.

   Poista
 2. Onko teiltä tulossa kuorma Suomeen? Mä hingun kanssa hollantilaista antiikkia ja olen miettinyt pakettiautomatkailua. Kadehdin teidän kuormaa.

  A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meiltä tulee meidän muuttokuorma rekalla kun muutamme helmikuussa tontille lähelle Suomeen vuokralle, siihen kyytiin on sitten varattu tilaa myös joillekin kalustehankinnoille.

   Hollantilaiset vanhat mööpelit sopivat minusta hyvin suomalaisiinkin vanhoihin taloihin, tyylit on kuitenkin niin samoja, täällä kalusteet ovat vaan usein jonkin verran kookkaampia ja koristeet ja yksityiskohdat suhteessa isompia.

   Poista
 3. BTW En ole varma olenko yhdistänyt oikein, mutta olen saattanut törmätä sinuun FB:ssä ja silloin muutatte ehkä meidän suunnille.

  A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin missähän olet minut huomannut :) Jos olen ymmärtänyt oikein, niin olemme kyllä muuttamassa teidän naapurikuntaan, pois päin Helsingistä ;) Siis jos tiedät hyviä paikallisia rakennusalan firmoja, niin vinkit on tosi tervetulleita.

   Poista
  2. Voin olla väärässä, mutta jos kyselit jossain kohtaa vuokra-asuntoa ja myös jotain raksavinkkiä, niin olen suhun törmännyt. ;)

   a

   Poista
 4. Ahaa :D ihan oikein olet yhdistellyt!

  VastaaPoista