13.11.2012

KeittiöSisätilojen suunnittelun lähtökohtana minulla on perinteinen suuri maalaiskeittiö, joka sijoittuisi talon päätyyn ja lähelle sisäänkäyntiä.          


Ylläolevassa kuvassa mittasuhteet ovat minusta hyvin harmoniset.

Kaapistokuva: Maalaisunelma  10/09 Marcel Hagglund

2 kommenttia:

  1. Hei, teillä onkin vaihtunut suunta! Todella hienoa, että tonttiasia näyttäisi loksahtaneen kohdilleen noin nopeasti! Onnea matkaan :)

    Ihailen tuota, miten jaksat ottaa asioista selvää ja miettiä eri näkökohtia talon suhteen! Toivoisin itsekin, että saisin jostain sen kipinän, että jaksaisin tosissani perehtyä materiaaleihin, rakennustapoihin jne. Nyt tuntuu, että olen vain aina sanomassa, mitä ei saa ainakaan tehdä, ilman että minulla on tarjota todellisia vaihtoehtoja. Nostan hattua!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Laura, ja tervetuloa seuraamaan meidän rakennusurakkaa!

    Tässä on ollut niin monta vuotta aikaa miettiä mitä omaan talooni haluasin, että nyt kun vihdoin pääsen toteuttamaan niitä asioita, niin moni yksityiskohtakin on jo valmiiksi mietittynä. Vanhat talot on mulle paljon tutumpia kuin uuden rakentaminen, mutta onneksi on netti ja kaikenlaiset keskustelupalstat, joista löytyy juttua melkein mistä tahansa eristeen paksuudesta tai salaojaputkesta :)

    VastaaPoista